Last news in Fakti

13 Януари, 2023 08:30 2 452 5

Нова порция разкрития: Бивш шеф на Барселона с грозни обиди по адрес на Меси

  • роман гомес понти-
  • лионел меси-
  • футбол

На 22 март 2020 година Гомес Понти пише имейл до Бартомеу с предложение за намаляване на заплатите на футболистите заради набиращата сила пандемия от COVID-19

Нова порция разкрития: Бивш шеф на Барселона с грозни обиди по адрес на Меси - 1

Нова порция разкрития, касаещи отношението на част от бившите шефове на Барселона към Лионел Меси разбуни духовете в Испания. Каталунското издание “Ел Периодико” публикува извадки от чат в WhatsApp между доскорошния президент на клуба Джосеп Мария Бартомеу и тогавашния шеф на правния отдел Роман Гомес Понти. В съобщенията си Гомес Понти откровено обижда Меси, като го нарича „хормонално джудже“ и „канален плъх“.

На 22 март 2020 година Гомес Понти пише имейл до Бартомеу с предложение за намаляване на заплатите на футболистите заради набиращата сила пандемия от COVID-19.

„Няма да е лоша идея да се публикуват договорите за милиони долари на първия отбор, за да могат хората публично да ги отрекат“, пише той до тогавашния директор на клуба.

„Ел Мундо“ публикува част от договора на Меси на 31 януари 2021 година, което отприщи бурен скандал, а полицията в Испания и до днес разследва случая „Барселонагейт“, свързан с обвинения, че бившето ръководство на Барса е изнесло конфиденциални данни за договорите на Меси и Жерард Пике.

След публикуването на контракта на аржентинеца, към Бартомеу заваляват въпроси какво се случва, като тогава Гомес Понти заявява: „Барто, наистина, не можеш да бъдеш толкова добър човек с този канален плъх. Клубът му даде всичко и той се посвети на налагането на трансферна диктатура“.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Правилно

    15 16 Отговор
    Много точно изказване! Джуджето закопа Барса с финансите. Той редеше състава- кой да привлекат, кой да продадат, кой да играе! Наистина се помисли за бог, а всички видяха как му подари фифа световната титла. След това нагласено СП- убиха желанието ми повече да гледам футбол!

    Коментиран от #5

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 плъхът си е плъх

    8 6 Отговор
    така си е
  • 4 Диамантената ръка

    5 0 Отговор
    Меси просто трябваше да си купи Барселона и да се самоназначи за играещ собственик...
  • 5 Добърден

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "Правилно":

    Супер, един неразбиращ от футбол по малко.