Last news in Fakti

16 Януари, 2023 07:00 978 0

Конте: Трудно е да направиш обрат, когато си получил два гола

  • тотнъм-
  • антонио конте-
  • арсенал-
  • футбол-
  • висша лига

Не мога да се оплача от себераздаването, играчите показаха голямо желание да се върнат в мача

Конте: Трудно е да направиш обрат, когато си получил два гола - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте бе разочарован след поражението с 0:2 от Арсенал в дербито на Северен Лондон. Той похвали играчите си за старанието, но призна, че е трудно да се направи обрат, когато си получил два гола.

"Трудно е да направиш обрат, когато си получил два гола. Когато падна второто попадение, си помислих, че това би сломило всеки, но не и моите футболисти. Особено през второто полувреме се опитахме да отбележим, създадохме много проблеми на Арсенал, а смятам, че и техния вратар направи някои страхотни спасявания. Днес играхме срещу много силен отбор. Не мога да се оплача от себераздаването. Играчите показаха голямо желание да се върнат в мача", смята Конте.

След това той засипа с похвали Арсенал, като ги обяви за основен претендент за титлата.

"Арсенал показа, че е много голям отбор, но мисля, че и на тях не им беше лесно днес срещу нас и при тази атмосфера на стадиона. Те показаха чудесне баланс и ни наказаха в правилните моменти. През второто полувреме обаче и те страдаха доста, но показаха устойчивост, а когато един отбор умее това, той е готов да стане шампион. Смятам, че заедно с Манчестър Сити са единствените два отбора, които ще се борят за титлата този сезон", допълни италианецът.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА