Last news in Fakti

16 Януари, 2023 10:10 722 0

Оксер проявява интерес към нападател на ЦСКА

  • цска-
  • дюкенс назон-
  • оксер-
  • футбол

28-годишният футболист има договор с ЦСКА до 2025 година

Оксер проявява интерес към нападател на ЦСКА - 1

Оксер проявява интерес към нападателя на ЦСКА -Дюкенс Назон, твърдят медиите във Франция, цитирани от "Мач Телеграф". Тимът от Лига 1 обаче ще трябва сериозно да се бръкне за хаитянина, който е първи избор за атаката на "червените". На "Армията" обаче имат и други опции за ролята на централен нападател в лицето на Браян Морено и Дауда Бамба, а там може да играе и Маурисио Гарсес. Така че в клуба може и да изслушат оферти за Назон.

28-годишният футболист има договор с ЦСКА до 2025 година. Това позволява на "червените" да му поставят сериозна цена. Очаква се те да поискат за него не по-малко от 3 милиона евро.

Назон дойде на "Българска армия" именно от Франция. Преди това той носеше екипа на третодивизионния Кевилий Руен, като за него бяха платени 200 хил. евро. Със сигурност ЦСКА ще спечели добри пари, ако се стигне до сделка с Оксер.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА