17 Януари, 2023 12:00 1 776 2

Тодор Неделев: Най-накрая нещата за мен ще се получат и ще мога да играя

  • тодор неделев-
  • ботев пловдив-
  • футбол

Два дни бях на легло, беше много тежко

Тодор Неделев: Най-накрая нещата за мен ще се получат и ще мога да играя - 1

Капитанът на Ботев Пловдив - Тодор Неделев, сподели очакванията си за лагера на тима в Дубай. Той не игра в първата контрола на тима срещу Гигант Съединение (8:0) заради вирус. Очаква се националът да се завърне в игра на 21 януари срещу ФК Рига.

"Два дни бях на легло, беше много тежко. С помощта на нашия доктор се оправих и вече се чувствам добре. С нетърпение очаквам заниманията в Дубай. Има време до мача на 21 януари. Най-важно е всички да сме здрави, да се подготвим по най-добрия начин за пролетта. Ще играем силни контроли в Дубай, надявам се да постигнем добри резултати. Най-накрая нещата за мен ще се получат и ще мога да играя. Минах вече всички прегледи, нещата са наред и ще мога да играя", заяви Неделев пред клубната телевизия.

"Подстригах се късо, защото искам да изглеждам като моя капитан", заяви крилото Мохамед Брахими, който демонстрира нова прическа.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 0 Отговор
    Не го слуша главата
  • 2 Само ДПС

    1 0 Отговор
    Тошко тъпото само с връзки в ботявъ може да играе, иначе никъде другаде не може да си намери отбор. Смятай щом и от Азербайджан го изгониха!