Last news in Fakti

18 Януари, 2023 08:30 1 078 2

Съдят фен за нападение над вратаря на Арсенал

  • арън рамсдейл-
  • арсенал-
  • футбол-
  • фен-
  • нападение

Лондонската полиция разкри в изявление, че Джоузеф Уотс е обвинен в „нападение чрез удар, навлизане в зона в близост до терена и хвърляне на ракета към игралното поле“,

Съдят фен за нападение над вратаря на Арсенал - 1
Снимка:

35-годишен мъж бе обвинен за нападение над вратаря на Арсенал Арън Рамсдейл в края на мача срещу Тотнъм, спечелен с 2:0 в мач от английската Висша лига през уикенда.

Лондонската полиция разкри в изявление, че Джоузеф Уотс е обвинен в „нападение чрез удар, навлизане в зона в близост до терена и хвърляне на ракета към игралното поле“, съобщава агенция „Ройтерс“.

Уотс ще трябва да се яви пред съда на 17 февруари.

От полицията добавиха, че са получили подкрепа от страна на Тотнъм при разследването.

Във видео, показано по телевизия „Скай Спортс“, се вижда как мъж се изкачва върху рекламните табла край терена и рита Рамсдейл, след което маха шала, покриващ лицето му.

От лагера на Тотнъм заявиха, че са потресени от поведението на привърженика.

„Клубът прегледа записите от камерите за видеонаблюдение, за да идентифицира запалянкото и ще работи с полицията, Арсенал и Арън Рамсдейл, за да предприеме възможно най-строги действия, включително незабавна забрана за достъп до стадиона“, обявиха от „шпорите“ още в неделя.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ще не ще

    2 0 Отговор
    вече ще си гледа мачовете по тв! А може и някой и друг месе по затворническия тв да наблюдава нещата!
  • 2 Знайко

    1 0 Отговор
    Ето това "ЗАБРАНА" за посещаване на футболни мачове е решението на проблема с футболните хулигани. При рецидиви трябва да е доживотна забраната за посещаване на футболни мачове.