Last news in Fakti

18 Януари, 2023 13:30 951 2

Капитанът на Барса отказал милиони от Ал Насън

  • серхио бускетс-
  • барселона-
  • ал насър-
  • футбол

След привличането на Кристиано Роналдо клубът иска да продължи да вдига нивото на отбора и на футбола в Саудитска Арабия

Капитанът на Барса отказал милиони от Ал Насън - 1
Снимка: БГНЕС

Капитанът на Барселона Серхио Бускетс е отказал да стане съотборник на Кристиано Роналдо в Ал Насън, съобщава “Радио Каталуня”. Договора на на 34-годишния халф изтича в края на сезона и той все още не решил къде ще продължи кариерата си, като оставане на “Камп Ноу” не е изключено. Чави Ернандес иска да задържи Бускетс още един сезон.

Ал Насън предложи по 20 милиона евро на година на играча. След привличането на Кристиано Роналдо клубът иска да продължи да вдига нивото на отбора и на футбола в Саудитска Арабия. Бившият испански национал обаче няма желание да играе там.

Бускетс не иска да играе и за друг европейски клуб, което означава, че на този етап е най-вероятно да продължи кариерата си в САЩ, където Интер Маями проявява сериозен интерес.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Стоян Александров

    1 0 Отговор
    Амииии то като си ,,умен" си си ,,умен" за цял живот. На 34 да откажеш милярди ойраци, ееееее това е, тоз просто е ,, умен" в повечко. А Роналдо на секънда взима по 29 ойро, ама той не е ,,умен" кат тоз...