19 Януари, 2023 14:30 1 336 5

Лоши новини: Рафаел Надал аут между шест и осем седмици

  • рафаел надал-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • контузия

Защитата на титлата на Надал завърши горчиво в сряда, след като той отстъпи с 4:6, 4:6, 5:7 от Макензи Макдоналд

Лоши новини: Рафаел Надал аут между шест и осем седмици - 1
Снимка: БГНЕС

Световният номер две Рафаел Надал ще бъде извън кортове между шест и осем седмици заради контузията на бедрото, която получи по време на загубата си във втория кръг на Откритото първенство на Австралия по тенис, съобщиха от екипа на испанеца.

Защитата на титлата на Надал завърши горчиво в сряда, след като той отстъпи с 4:6, 4:6, 5:7 от Макензи Макдоналд.

36-годишният тенисист премина ядрено-магнитен резонанс на левия си крак в Мелбърн, който показа травма на бедрото.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Крум Зарков

    7 3 Отговор
    Аз не харесвам играта на Рафаел Надал, няма интелект, няма красота. Само много силни удари и постоянно пъшкане. Нормално е да е преследван от контузи, когато във всеки удар се влага максимална сила Тялото не е направено непрекъснато да функционира на максимално натоварване.

    Ще се радвам, когато Надал се махне от кортовете. Тогава на корта ще се завърне интелекта и красотата.

    Коментиран от #2

  • 2 Ти в час ли си

    3 4 Отговор

    До коментар #1 от "Крум Зарков":

    Не силните удари а топ спина му донесе огромни успехи.Отделно е левичар. Физиката му е голям плюс но без психика шампион не се става. Пример Гришо. Така че Надал е един коктейл от камества и затова е голям шампион който ти омаловажаваш
  • 3 жжжжжж

    3 2 Отговор
    така става като се насилва природата. нали излезе инфо , че взема допинг/лекарства / за нещо си .как плака по медиите за навлизане в личното пространство. а това , че мами не е проблем.!!!!?

    Коментиран от #4

  • 4 ОСТВКА

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "жжжжжж":

    На финала на АО миналата година, беше ни жив ни умрял. Влезна в съблекалнята и почна да тича като кон. Това не остана незабелязано, затова няма да се очудя, ако и "големите тенисисти" почнат да се преселват във "вечните ловни полета".
  • 5 Пешо

    1 0 Отговор
    Играта му се осланя изключително на физическа сила. От тук и контузиите. Не омаловажавам останалите му качества, но с това постоянно сърбене, дърпане на гащите и пудрене...не съм му фен.