Last news in Fakti

21 Януари, 2023 14:00 3 254 8

Кметът на Перник: Спрях финансирането на Миньор, но намерих нов собственик

  • миньор перник-
  • станислав владимиров-
  • футбол-
  • собственик-
  • кмет-
  • перник

Издръжката на клуба ще бъде на ниво

Кметът на Перник: Спрях финансирането на Миньор, но намерих нов собственик - 1

Кметът на Перник Станислав Владимиров е намерил частен собственик на футболен клуб Миньор, след като обяви преди два месеца, че спира общинското финансиране.

„Собственикът е със сериозен бизнес. Издръжката на клуба ще бъде на ниво. Целите са много високи“, каза пред zaPernik.com кмета на Перник.

„Спрях финансирането на клуба с общински пари. Това е правилно решение. Многогодишна агония на клуба от пусто в празно. Намерих частен собственик, който ще издигне Миньор на друго – много по-високо ниво. Надявам се, че феновете ще подкрепят отбора и ще пазят собствеността му”, обяви Станислав Владимиров.

Новият собственик все още се пази в тайна. До дни ще стане ясно името му. Това, което се знае, че е поел ангажимент за ударно поемане на клуба още тази година. Ще се вкарат нови футболисти, а целта на Миньор ще бъде да влезе в efbet Лига още този сезон.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Перо

    10 1 Отговор
    Ще стане като Левски! Менте инвеститори бол!
  • 2 Въпрос към Станката

    5 3 Отговор
    На законово основание спря финансирането и пълненето на кацата без дъно. Лека полека закъсняло. ОК е това. А на какво законово такова намери нов благодетел?! Добро момче си, Станка. Но в някои отношения издишаш. С това си решение също. Препоръчвам ти десетгодишно дистанциране на Общината от професиналния футбол. Само детскоюношески такъв, спонсориран от данъкплатеца. И това да ти стане част от предизборната платформа. На децата от Перник не е необходимо да ходят да гледат футбол на отживяла живота си развалина, като градския стадион. Те си имат футболи идоли благодарение на нови технологии. СъвеЦките не са такива.
  • 3 Люси Дяковска

    6 4 Отговор
    Лъжеш Станка, колкото прекара вода от София!
  • 4 Въпрос към Станката

    2 5 Отговор
    На законово и легитимно основание спря финансирането и пълненето на кацата без дъно. Лека полека закъсняло. ОК е това. А на какво законово такова намери нов благодетел, а?! Добро момче си, Станка. Но в някои отношения издишаш. С това си решение също. Препоръчвам ти десетгодишно дистанциране на Общината от професиОналния футбол. Само детскоюношески такъв, спонсориран от данъкоплатеца следващите десет години!!! И това да ти стане част от предизборната платформа. На децата от Перник не е необходимо да ходят да гледат футбол на отживяла живота си развалина, като градския стадион. Те си имат футболни идоли благодарение на нови технологии. СъвеЦките не са такива.
  • 5 Станка, Станкааааааа ...

    5 2 Отговор
    Като говорим на футболна тема. Общината трябва да инициира нов градски стадион! Сегашният е за музея на социзкуството. Отдолу му са кухи минни галерии, копанки им казват по други географски ширини. Новият може да бъде на мястото на сегашният стадион в кв. Изток. На много здрава основа.
  • 6 Край

    5 0 Отговор
    Идат местни избори. Градският лумпеният е нужен за това ще му се осигури зрелище или барем ще му се обещае. Ще го удари в земята кандидат, който обещае по 50 кила ракия на всеки и да имат право да бият гостуващите отбори без да се намесва полиция.
  • 7 пенко

    2 3 Отговор
    200 % КМЕТ , А ПЕРНИЧАНИ ДОБАВЯТ И ОЩЕ ПРОЦЕНТИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.