Last news in Fakti

22 Януари, 2023 08:30 2 449 1

ПСЖ получи жесток удар от ФИФА

  • псж-
  • уефа-
  • заплати-
  • футбол-
  • лига 1

Парижани трябва да намалят много високата сума за заплати и се опитваха да го правят именно с пращане на играчи в други тимове

ПСЖ получи жесток удар от ФИФА - 1
Снимка: БГНЕС

Френският шампион ПСЖ получи жесток удар от ФИФА, която му забрани да отдава играчи под наем по време на зимния трансферен прозорец заради достигнат лимит. Парижани трябва да намалят много високата сума за заплати и се опитваха да го правят именно с пращане на играчи в други тимове, съобщава L'Équipe.

Парижани пратиха Жоржиньо Вайналдум в Рома, Мауро Икарди в Галатасарай, Юлиан Дракслер в Бенфика, Абду Диало в РБ Лайпциг, Левин Курзава във Фулъм, Андер Ерера в Атлетик Билбао, Колин Дагба в Страсбург и Леандро Паредес в Ювентус.

След забраната от ФИФА единственият начин ПСЖ да получава пари и да намали разходите си за заплати е да продава футболисти, както направи с Пабло Сарабия, преминал в Уулвърхемптън.

Вратарят Кейлор Навас има една от най-високите заплати в клуба и най-вероятно ще бъде продаден, след като този сезон е играл само един мач и не попада в сметките на треньора Кристоф Галтие.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Петролен тумор

    5 0 Отговор
    Катар беше най-корумпираното световно първенство в историята!