Last news in Fakti

22 Януари, 2023 17:30 1 996 3

Саудитска Арабия полудя по Роналдо преди официалния му дебют днес

  • ал насър-
  • кристиано роналдо-
  • футбол

Капацитетът на стадиона на Ал-Насър е за 25 000 зрители и със сигурност трибуните ще бъдат пълни

Саудитска Арабия полудя по Роналдо преди официалния му дебют днес - 1
Снимка: БГНЕС

Фен магазинът на Ал Насър продава около 400 фланелки с името и номера на Кристиано Роналдо на ден, пише "Марка". Португалецът ще направи тази вечер официалния си дебют за тима от Рияд срещу Ал-Етифак, а двубоят започва в 18:30 часа. Капацитетът на стадиона на Ал-Насър е за 25 000 зрители и със сигурност трибуните ще бъдат пълни.

Фланелките на Роналдо струват по 100 долара, но това не спира желаещите да я имат. Затова в клубния магазин на Ал-Насър са останали само детски размери и XXXL.

Ал-Насър е втори в класирането, с точка по-малко от Ал- Итихад. Ако спечели, тимът на Роналдо ще излезе на лидерската позиция.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 иво

    3 3 Отговор
    Пише Марка...а вие копирате. Роналдо има негови хора в този вестник и си поръчва статиите. Демек каквото той иска се пише и се разпространява. Жалка верига, но не сте виновни вие, такъв е измисления ни свят. Който плаща, поръчва музиката
  • 2 хмм

    1 4 Отговор
    На Роналдо не му ли стигат парите та се заби при арабухите?
  • 3 пфф

    0 1 Отговор
    Пенсионер. Кво да полудяваш по такъв?