Last news in Fakti

22 Януари, 2023 20:30 1 644 3

Дани Алвеш на няколко пъти е променил версията си пред полицията

  • дани алвеш-
  • футбол-
  • изнасилване-
  • дело-
  • съд

В момента Алвеш държи на версията, че е правил секс с жената, която го обвинява

Дани Алвеш на няколко пъти е променил версията си пред полицията - 1
Снимка:

Обвиненият в изнасилване Дани Алвеш на няколко пъти е променил версията си пред полицията за инцидента, по който е разследван.

В момента Алвеш държи на версията, че е правил секс с жената, която го обвинява. Но настоява, че актът е бил по взаимно съгласие. Жалбоподателката не желае да получи обезщетение и търси само справедливост, пише „O globo”.

В нощния клуб има камери, които са записали Алвеш и жената да влизат в тоалетните, където са били 15 минути. Видеозаписите подкрепят показанията на предполагаемата жертва и нямат прилики с нито едно от показанията на бразилеца.

Жалбоподателката казва още, че Алвеш я е хванал здраво за ръката, която е сложил около интимната си зона. След това бразилецът е настоял тя да го последва до тоалетните, а там я е изнасилил, ударил ѝ е шамар и я хвърлил на пода.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мдаа

    5 7 Отговор
    Щом я е ударил, ще си плати. Грозник!
  • 2 Герас

    7 3 Отговор
    Изнасилил я в клуб, сред множество хора, като тя доброволно отишла с него да бъде изнасилена.
  • 3 Що за театър

    1 0 Отговор
    Никаква съпротива на камерата и отишла с него в тоалетната понеже той "настоял"? Няма никаква логика. Сега уж "не искала пари", ама бързо ще се изметне като разбере че съдиите свирят в нейна полза.