Last news in Fakti

22 Януари, 2023 18:00 1 021 5

Станимир Стоилов: Изиграхме добър мач срещу силен противник

  • станимир стоилов-
  • футбол-
  • левски-
  • фк рига

Той призна, че е доволен от играта на своя отбор, като похвали футболистите за желанието им

Станимир Стоилов: Изиграхме добър мач срещу силен противник - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Левски - Станимир Стоилов, даде интервю пред клубния сайт след контролата с Рига, звършила с победа 3:2 за "сините". Той призна, че е доволен от играта на своя отбор, като похвали футболистите за желанието им.

"Много добър мач, искам да благодаря специално на Рига, че се съгласиха да направим и тази контрола, за да не се нарушава тотално програмата. Нашият отбор игра с голямо настроение, с добра динамика, добър ритъм, макар че направихме няколко елементарни грешки. Трябва да продължим да работим върху завършващия удар и завършващото подаване. Пропуснахме много ситуации, но съм доволен от желанието на футболистите.

Можем да кажем, че това бе една от силните контроли на Левски срещу силен противник. Беше добре да изиграем този мач.

Тримата контузени - Кристиан Димитров, Жереми Петрис и Ван дер Каап все още не могат да вземат участие. За съжаление, някои от тях може да не играят по-дълго, но все още нямаме окончателна диагноза.

Днес съставът беше доста избистрен. Една група от 13-14 футболисти играят по 70 минути и трупат игрово време. Рано е да говорим за изчистен състав. Ще има промени в следващия мач, за да може и други играчи да трупат минути. Видяхте днес Роналдо игра като десен бек, после като нападател.

Можем да похвалим тези, които вкараха дебютни попадения, но е твърде рано да даваме оценки. Трябва да играят по начина, по който играха днес и ще бъда доволен. Да изчистваме проблемите, които имаме със завършващия удар и да поддържаме същата динамика“, заяви Стоилов.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Голем смех

    8 5 Отговор
    Що не хванете Миньор Бухово. Тогава мъриту ще е още по-доволен, като ги бие с 10 : 0.
  • 2 Гацо

    5 2 Отговор
    И язе така Мърка...Кат се нахвърлам до калпако се търкалам по канавките...После съм контузен три деня...
  • 3 Сандо

    6 1 Отговор
    Някакъв клуб от някаква си балтийска държава,обречена на изчезване,се явява страшилище за български отбор?Въпросйт е що за отбори са тогава нашите?
  • 4 Стоян Александров

    7 2 Отговор
    За шесто място цял месец у Дубая, а за първо сигурно трябва да изкарат една година на Луната....леле майко....Ама и там има русски отбори иииии няма да има с кого да си уредят леко контролно мачле, но пък Господарите американоси са там няма проблем....смелковци. опозорихте ме и продължавате да ме позорите..
  • 5 Мим33

    8 1 Отговор
    Какъв силен отбор е Рига бе.Не се заблуждавай,защита ви е още тантела.На всеки мач допускати по 2 ,3 гола от слабаци...