Last news in Fakti

22 Януари, 2023 21:45 1 978 1

Роналдо дебютира с капитанската лента на Ал Насър, но не успя да се разпише

  • кристиано роналдо-
  • ал насър-
  • ал етифак-
  • саудитска арабия-
  • футбол

Португалската звезда изведе новия си тим за победа над десетия в класирането Ал Етифак

Роналдо дебютира с капитанската лента на Ал Насър, но не успя да се разпише - 1
Снимка: БГНЕС

Кристиано Роналдо направи своя официален дебют като играч на Ал Насър в Саудитското първенство. Португалската звезда изведе новия си тим с капитанската лента още в първия си мач в местното първенство, в който те записаха минимална победа с 1:0 над десетия в класирането Ал Етифак.

Роналдо дебютира с капитанската лента на Ал Насър, но не успя да се разпише
Снимка: БГНЕС

Шокиращата донякъде новина е, че единственото попадение в двубоя не бе дело на Роналдо, а на Талиска (31’). Първата част на двубоя бе изпъстрена с много прекъсвания, нарушения и грешки от двата тима, които не успяха да предложат футбол на особено високо ниво.

Пред Кристиано се откриха три по-добри възможности, като при първата той стреля в тялото на бранител, във втората ситуация не успя да направи хубав пас, но топката все пак стигна до Талиска, който отбеляза и единственото оппадение в двубоя, а при третата опита късмета си от пряк свободен удар, който не се получи.

Роналдо дебютира с капитанската лента на Ал Насър, но не успя да се разпише
Снимка: БГНЕС

Нещата на терена не се промениха особено през втората част на срещата. Кристиано бе пазен доста отблизо от бранителите на Ал-Етифак, които не му оставяха особено много възможности за действие. Португалецът все пак успя на няколко пъти да накара публиката да избухне, демонстрирайки познатите финтове, но тези действия така и не доведоха до нещо ефективно или до ново попадение.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Е то

    2 0 Отговор
    Една птичка пролет не прави !