Last news in Fakti

24 Януари, 2023 13:00 813 2

На „Герена“ продължават да отбиват мераците за вратар

  • пламен андреев-
  • левски-
  • футбол-
  • трансфер

От Левски искат милион, но в евро, а не родни левове

На „Герена“ продължават да отбиват мераците за вратар - 1

На „Герена“ продължават да отбиват мераците на клубовете, които проявават интерес към Пламен Андреев. Преди Нова година Левски е пратил в коша две предложения за капитана си, които са били в размер на 400 000 евро.

Според запознати мизата е скочила до 1 милион лева. И тя обаче не се доближава до цената, която му постави „Трансфермаркт“ - милион, но в евро, а не родни левове.

На „Герена“ смятат, че на Пламен все още му е рано да мисли за чужбина и има все още какво да даде на Левски. Нищо, че специалистите, които се занимават в търсенето на бисери сред младите играчи, не спират да го хвалят.

„Той си заслужи да бъде неоспорим титуляр в Левски, след като записа 11 сухи мрежи в 16 мача. И със сигурност вече не е анонимен играч, какъвто бе през миналата зима“, тръбят скаути в социалните мрежи.

"Сините“ пък чакат развръзка около новата си трансферна цел – Джавад ел Джемали. Крилото не попадна в групата за двубоя с АПОЕЛ от Никозия, който бе загубен с 0:2. Смята се, че това е ясен знак, че Ел Джемали ще напусне Акритас Хлорака, чийто треньор е Бруно Акрапович. Той има договор до лятото и „сините“ се опитват да го измъкнат при изгодни за тях условия./"Мач Телеграф"


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да се продава няма да има липса

    0 1 Отговор
    На тази позиция нямаме вратари качествени ще играе жабата или нов
  • 2 Батето

    2 2 Отговор
    Ще му съсипят кариерата от алчност и накрая момчето ще се пропие като Иванков.