Last news in Fakti

24 Януари, 2023 11:37 2 159 1

Бивш директор на Пирин и елитен съдия взима властта в Миньор

  • таско тасков-
  • миньор перник-
  • футбол-
  • локомотив пловдив-
  • пирин благоевград-
  • съдия

Очакванията са Миньор да има и нов спортен директор, който да отговаря за всички спортно-технически въпроси

Бивш директор на Пирин и елитен съдия взима властта в Миньор - 1
Снимка: БГНЕС

Вече стана ясно, че втородивизионният Миньор Перник ще има нови собственици, а бившият международен съдия и изпълнителен директор на Пирин Благоевград – Таско Тасков, е спряган за новия силен човек в клуба.

След като напусна „орлетата“, той бе поканен в екипа, ръководещ Локомотив Пловдив, и освен да отговаря за маркетинга, се превърна в един от основните съветници на собственика Адам Сотков по спортните въпроси. Точно двамата са провели разговора с кмета на Перник – Станислав Владимиров, относно собствеността на Миньор.

Още вчера се писа, че новите собственици ще вкарат човека в УС на клуба, който ще продължи да функционира като дружество с нестопанска цел.

Очакванията са Миньор да има и нов спортен директор, който да отговаря за всички спортно-технически въпроси. Едно от спряганите имена е на бившия шеф на „чуковете“ – Велизар Димитров, който напусна клуба след оставката на старши треньора Христо Янев. Собствениците са се насочили към него, защото искат за този пост човек, който познава обстановката в тима.

На този етап настоящият треньор – Емил Серафимов, ще запази поста си, но не изключено и той да бъде подменен с по-млад специалист, който да успее да изпълни идеите на собствениците на Миньор. Сред възможните варианти е Владислав Вутов.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пенко

    1 0 Отговор
    КАТО ПОМОЩ -ЩЕ ВИ КАЖА --- ИГРАХМЕ КОМБИНА С ФК " ЛОКО - СОФИЯ " И С ЦСКА !!!!!!!!!!!!