Last news in Fakti

24 Януари, 2023 13:30 1 300 4

Левски се опитва да привлече юноша на Еспаньол без пари

  • станимир стоилов-
  • левски-
  • футбол-
  • селекция-
  • джавад ел джемили

Това е основната цел на Левски, но може да се наложи и да бъде платена минимална трансферна сума в размер на 50 000 евро

Левски се опитва да привлече юноша на Еспаньол без пари - 1
Снимка: БГНЕС

Левски се опитва да привлече 20-годишното крило Джавад Ел Джемили без да плаща трансферна сума на кипърския Акритас, пише "Тема спорт".

Юношата на Еспаньол има договор с клуба до май тази година, но сините в момента преговарят за играча, който да премине като свободен агент на "Герена", като тимът от Острова на Афродита ще си запази процент от бъдещата му продажба.

Това е основната цел на Левски, но може да се наложи и да бъде платена минимална трансферна сума в размер на 50 000 евро. Столичани са склонни да изпълнят и този вариант, но ще се опитат да постигнат първата си задача.

Джавад Ел Джемали бе изваден от групата на Акритас за гостуването на АПОЕЛ Никозия, което е знак за негов трансфер в Левски. Очакванията са, че крилото ще пристигне на лагера на сините в Дубай до петък.

20-годишният футболист е юноша на Еспаньол, след което преминава в школата на каталунския Дамм. От този клуб той отива със свободен трансфер в кипърския Акритас през септември 2021 година. През този сезон е бил на терена в 15 двубоя, в които е реализирал две попадения. Той може да действа като дясно и ляво крило, както и в ролята на атакуващ халф.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Еспаньол

    5 3 Отговор
    Без пари и мама на тате не дава.
  • 2 Муаха-ха-ха-ха...

    7 3 Отговор
    Просяци !
  • 3 Локо-Сф

    5 2 Отговор
    А защо си гоните вашите юноши по СпартакВн и къде ли не? Ни
  • 4 Стоян Александров

    2 1 Отговор
    Авееееее Мъримиреееее то българи ще играят ли в този отбор бе ? Само розови станаха бе ??? То поне да сме шампиони, а Ние се борим за 6-то място бе !!! Амаааа Мъримиреееее мен вече много ме е срам беее, ама мноооооогоооо. Къде са заветите на Дякоба Левски дето Ние сме задължени да спазваме ? Що Мъримире не вземеш Насьо под ръчичка и да изчезнете завинаги от СВЕТИНЯТА ЛЕВСКИ ? ВЗЕМЕТЕ ВСИЧЙИ РОЗОВИ И ЧУЖДИ КАТО ЦЯЛО. ПЪК НИЕ ЩЕ МУ МИСЛИМ. И без това се чака от Господарите на света заповедта за да фалираме. Съвсем като НЕКСО ще станем....въпрос на време...