Last news in Fakti

24 Януари, 2023 14:30 809 3

Обявяват резултатите за Футболист на България 2022 по-късно от обичайното

  • футболист на годината-
  • резултати-
  • футбол-
  • футболисти-
  • анкета

Планирано е това да се случи на 5 февруари, неделя

Обявяват резултатите за Футболист на България 2022 по-късно от обичайното - 1

Резултатите от анкетата за Футболист на България 2022 ще бъдат обявени малко по-късно от обичайното. Планирано е това да се случи на 5 февруари, неделя. Очаква се съвсем скоро новината да бъде потвърдена от организаторите.

„За първи път ще е толкова късно – през февруари. Миналата година това се случи на 19 януари, през 2021 година – на 18 януари. А 2020 – на 8 януари. Преди години още преди Нова година, през декември, излизаха резултатите от анкетата.

Сега ще е на 5 февруари, но това не означава, че няма организация. Напротив – всичко е в реда на нещата“, припомниха и уточниха източниците на БЛИЦ.

През миналата година за втори път приза прегърна Кирил Десподов. Говори се, че той има никак немалки шансове да оформи хеттрик в най-престижната индивидуална награда сред футболистите в България.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Псевдоним

    3 0 Отговор
    Чудят се кой да изберат, че при тази конкуренция...
  • 2 Никой

    2 0 Отговор
    Футболист на годината за 2022 г. на България ще бъде българския МЕСИ-БУДА. Той е най подготвен,най секси,най мачо.Лелките от ГЕП ще си късат фанелките от страст.
  • 3 Пародия

    1 0 Отговор
    Дано сменят водещите, че последните бяха трагични. Като футболистите. Пълна паралия