Last news in Fakti

25 Януари, 2023 09:36 813 0

Скалони: Меси е истински лидер, когато говори, казва правилните думи

  • лионел меси-
  • футбол-
  • аржентина-
  • лионел скалони

Трябва да видите с какво възхищение го гледат останалите футболисти

Скалони: Меси е истински лидер, когато говори, казва правилните думи - 1
Снимка: БГНЕС

Селекционерът на Аржентина - Лионел Скалони, посочи лидерската роля на Лионел Меси като един от основните фактори, помогнали на “албиселесте” да спечелят Световната купа в Катар.

“Меси е истински лидер. Когато говори, казва правилните думи. Трябва да видите с какво възхищение го гледат останалите футболисти. Трудно е да се обясни”, сподели Скалони в интервю за Movistar.

“Лео е щастлив на терена с фланелката на националния отбор. Възрастта е пречка за всички, включително и за него. Но ако е в състава, ще даде много на отбора. Бих искал той да е част от състава, но ще видим дали ще се случи”, заяви Скалони.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА