Last news in Fakti

26 Януари, 2023 10:27 1 387 3

Обвиниха Шакира в черна магия към майката на Пике

  • шакира-
  • футбол-
  • жерар пике-
  • черна магия-
  • монтсерат бернабеу

Ритуалът вече е извършен

Обвиниха Шакира в черна магия към майката на Пике - 1

Певицата Шакира и проблемите ѝ със семейството на Жерар Пике не спират да са широко дискутирани в испанските медии. Сега срещу 45-годишната колумбийка бяха хвърлени сериозни обвинения от майката на бившия футболист – Монтсерат Бернабеу.

„Преди няколко дни майката на Пике ми заяви, че Шакира е поръчала да ѝ направят черна магия. Ритуалът вече е извършен“, обяви испанският журналист Марк Лейрадо.

Той признава, че първоначално е приел с насмешка твърденията на Монтсерат Бернабеу, но след това е започнал да се убеждава, че обвиненията може би не са съвсем безпочвени.

Само дни след оплакването от страна на майката на Пике, Шакира е поставила куклата на вещица на терасата на дома си в Барселона, която гледа към съседната къща, обитавана от родителите на бившия футболист.

Лейрадо твърди, че майката на Жерар Пике е нахлула в дома на певицата, за да поиска от охраната да махне страховитата кукла. Гардовете обаче отказали да сторят това.

Самият Пике разбрал за фигурата на вещицата едва в неделя, когато пристигнал в бившия си дом, за да вземе синовете си Саша и Милан, за да прекара известно време с тях.

Както е известно, Шакира и Жерар Пике се разделиха през миналата година след почти 12-годишна връзка. Причината за това е изневяра от страна на бившия футболист на Барселона, който започнал връзка с 23-годишната Клара Чиа Марти. Счита се, че Монтсерат Бернабеу е знаела и подкрепяла отношенията на сина си с младата жена.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Бибитко

    2 3 Отговор
    Тези предизвикателни и грозни постъпки достатъчно ярко характеризират духовни облик на Шакира.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.