27 Януари, 2023 08:00 2 585 1

Уайлдър за сблъсъка Усик - Тайсън Фюри: Ще победи този, който мами повече

  • дионтей уайлдър-
  • олександър усик-
  • тайсън фюри-
  • бокс-
  • спорт

Бронзовия бомбардировач не за първи път намеква, че Фюри използва непозволени средства

Уайлдър за сблъсъка Усик - Тайсън Фюри:  Ще победи този, който мами повече - 1

Бившият световен шампион в тежка категория Дионтей Уайлдър счита, че Олександър Усик и Тайсън Фюри имат равни шансове за победа в предстоящия сблъсък между двамата за определяне на абсолютен шампион в дивизията. Носителите на поясите при най-тежките ще се изправят един срещу друг през пролетта, макар все още датата и мястото на двубоя да не са определени.

"Не знам, този е мач 50:50 според мен. Никога не се знае, докато мачът не почне. Зависи кой от двамата ще мами повече, това е истината", заяви американският боксьор пред ESNews. Бронзовия бомбардировач не за първи път намеква, че Фюри използва непозволени средства. Циганския крал победи два пъти Уайлдър, след като първата среща между двамата завърши с равенство. След единия от мачовете Уайлдър заяви, че съперникът му е имал тежести в ръкавиците.

Самият Уайлдър направи успешно завръщане на ринга в края на 2022 и обмисля следващия си ход. "Хората да искат да ме видят срещу всички. Не им пука дали имам пояси. Хората искат да видят как нокаутирам съперници. Така че не ми трябват титли и пояси. Нали знаете какво казвам винаги? Не се знае кога ще дойде нокаутът, но той със сигурност ще дойде. Ето го. Бам, бейби, лека нощ", коментира 37-годишният боксьор в типичния си стил.

Според анализаторите най-интересният евентуален съперник за Уайлдър е друг бивш световен шампион в тежка категория - Анди Руис, но Бронзовия бомбардировач е свързван и с битка срещу Антъни Джошуа.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цветанов

    4 3 Отговор
    Усик ще победи защото е украинка.Със съдийски гласове.