Last news in Fakti

2 Февруари, 2023 14:30 1 036 1

В Панама за играч на Левски: За пръв път ще имаме футболист, който е оценен толкова високо

  • хосе кордоба-
  • левски-
  • футбол-
  • панама

Дано това привлече вниманието и върху останалите ни национали

В Панама за играч на Левски: За пръв път ще имаме футболист, който е оценен толкова високо - 1

В Левски са вдигнали доста високо летвата за Хосе Кордоба. "Сините" ще преговарят за продажба на защитника през лятото само с отбори, които ще предложат от 3 млн. евро нагоре, твърдят в Панама.

"За пръв път ще имаме футболист, който е оценен толкова високо. Дано това привлече вниманието и върху останалите ни национали", пишат в страната, където са учудени от решението на Левски от отхвърли предложение от Ню Йорк Сити за централния бранител.

Оферти за правата на Кордоба имаше още от руския Сочи и датския Брьондби. Предложението на датчаните беше в размер на 2 млн. евро плюс бонуси, но Левски го отхвърли.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СЗО

    2 3 Отговор
    В царството на слепите едноокия е цар.