Last news in Fakti

3 Февруари, 2023 09:18 1 229 0

Колоездач увисна от мост след свирепо меле (ВИДЕО)

  • етоал дьо бесеж-
  • колоездене-
  • колоездач-
  • спорт-
  • мост-
  • инцидент

Благодарение на бързата си реакция и здрава мускулатура французинът се отърва от тежки травми

Колоездач увисна от мост след свирепо меле (ВИДЕО) - 1

Френският колоездач Валентен Ферон, който на 8 февруари навършва 25 години, излетя при брутален сблъсък на шосето до ръба на мост, където се задържа, за да не падне долу. Това стана при внезапно стесняване на пътя в поредния етап на пробега „Етоал дьо Бесеж“ във Франция, което предизвика меле в колоната 23 км преди финалната права.

Движещите се с около 50 км/ч състезатели се струпаха твърде близо един до друг на тесния път и последваха падания, като Ферон бе бутнат вдясно, за да увисне за страничната стена.

Благодарение на бързата си реакция и здрава мускулатура французинът се отърва от тежки травми. За транспортирането на пострадалите не достигнаха линейки, затова организаторите решиха да отменят днешния етап.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА