3 Февруари, 2023 11:20 669 1

Саша Илич: Имам задължение към феновете на ЦСКА да се борим за всички трофеи

  • саша илич-
  • футбол-
  • цска-
  • лудогорец

Лудогорец превъзхожда всички отбори в първенството, но ЦСКА и Левски продължават да са най-големите тимове в България

Саша Илич: Имам задължение към феновете на ЦСКА да се борим за всички трофеи - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на ЦСКА Саша Илич говори за подкаста на клубната телевизия на Партизан в края на зимния лагер на "червените" в Белек. Младият специалист за пореден път коментира лидерската позиция на тима след първия дял от шампионата.

"Първи сме в класирането пред Лудогорец. Те са шампиони в последните 11 години и това е добро постижение за нас. Дава ни мотивация да продължим да работим даже повече в следващите месеци. Ще бъде трудно, особено срещу толкова качествен съперник.

Ако става дума за класа, те превъзхождат всички отбори в първенството. Но ЦСКА и Левски продължават да са най-големите тимове в България. Затова имам задължение към феновете, хората в клуба и шефовете да се борим за всички трофеи - шампионската титла и купата на страната. Това изисква ръководството всяка година", заяви Саша Илич в родината си.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хамрун.2022

    5 1 Отговор
    Някои се бавят с изтъркания лав.