3 Февруари, 2023 13:30 497 5

Фенове на Локо Пд на среща с кмета, искат равно финансиране с Ботев

  • локо пд-
  • футбол-
  • ботев пловдив-
  • локомотив пловдив-
  • кмет-
  • здравко димитров

Привържениците се събраха пред Общината и обявиха исканията си

Фенове на Локо Пд на среща с кмета, искат равно финансиране с Ботев - 1

Фенове на Локомотив влязоха на среща с кмета Здравко Димитров в заседателната зала на Община Пловдив тази сутрин. На нея присъства и общинският съветник Атанас Узунов, който дълги години бе директор на "черно-белите". Преди това привържениците се събраха пред Общината и обявиха исканията си. Първоначално кметът поиска 10 души да влязат, но впоследствие разреши на всички, които дойдоха пред Общината да бъдат допуснати до залата.

Ето какво казаха фенове на Локомотив:

"Поводът е предложението 22 млн да се дадат на един компроментиран строител за завършване на един стадион на булевард "Източен". Кметът иска в края на мандата си да задължи с 22 милиона общинския бюджет за следващите години. Това застрашава редица обекти в града, включително и нашият стадион.

Искаме финансов одит на строителството на този стадион. Смятаме , че отпуснатите средства досега биха били достатъчни за завършване на двата стадиона.

Относно стадион Локомотив в края на февруари ще излезнат сметките и ще е ясна количествено- стойностната сметка. Искаме да се направи одит и на нашия стадион и да се види къде какво е нужно, за да може два инфраструктурни проекта да бъдат завършени.

Днес е началото, ще видим какво ще се случи. Нямаме очаквания. В зависимост от това какво ще се случи, ще решим как да действаме. Смятаме, че това е поредното безумие на кмета Здравко Димитров. Искаме да призовем всички пловдивчани да реагират.

Колегите от Коматево казват, че не искат пари. На сесията на 9 февруари ще видим какво ще направят".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тома

    4 0 Отговор
    Зико им е казал че парите са откраднати и ги е поздравил с песента пари няма действаите
  • 2 Опааа

    2 0 Отговор
    Тия майни се побъркаха!🤦‍♂️
  • 3 ЧОЧО

    2 0 Отговор
    Държавата да осигури терена къде да се построи стадион,но защо трябва да дава и пари за строителството на стадиона,че това са частни клубове.Я вижте какви заплати получават футболистите.
  • 4 един от многото

    1 0 Отговор
    След тях ще се наредят Марица и Спартак! И те като Зеленски , само искат и нищо не дават!
  • 5 Само факти

    1 0 Отговор
    Собственикът на Велбъжд Георги Илиев закупува „Локомотив” (Пловдив). На 23 юли се провежда Общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване регистрацията на „Локомотив” и за преименуването на „Велбъжд” в „Локомотив 1936”. Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с новото регистрирано име заема мястото на „Велбъжд” в „А” РФГ. Седалището на клуба е преместено от Кюстендил в Пловдив. Президент на клуба е Георги Илиев, изпълнителен директор – Емил Наков, гръбнакът на отбора са футболисти, които играха на терените в Кюстендил