Last news in Fakti

3 Февруари, 2023 12:05 2 835 7

Ужас във Варна: Фенове на Спартак пребиха сина на бивш футболист на Черно море

  • фенове-
  • спартак варна-
  • футбол-
  • черно море-
  • пламен тимнев-
  • никола тимнев

Бащата на Никола - Пламен Тимнев, който е треньор в частна футболна школа в града, отказа да коментира случилото се, но сподели, че ще обмислят да подадат жалба в полицията

Ужас във Варна: Фенове на Спартак пребиха сина на бивш футболист на Черно море - 1


Пореден скандал с футболни фенове разтърси обществеността във Варна. Привърженици на Спартак са пребили сина на бившия футболист на Черно море Пламен Тимнев. Случката се е разиграла в кв. "Левски" около 9 часа снощи.

Никола Тимнев, който е футболист в школата на Черно море, разказа пред Vsport.bg за инцидента. "Бяха четирима с черни фланелки с надпис "1918" и с маски. Виждаха им се само очите. Хванаха ме в градинката в близост до бар "Мокатини" на ул."Мир". Започнаха да ме обиждат, а в един момент ме ритнаха три пъти в корема, а когато паднах на земята получих удар в лицето. Текна ми кръв, след което ме оставиха и аз избягах", каза роденият през 2009 година талант на "моряците".

Бащата на Никола - Пламен Тимнев, който е треньор в частна футболна школа в града, отказа да коментира случилото се, но сподели, че ще обмислят да подадат жалба в полицията.

Припомняме, че в края на миналата година момче от школата на Спартак Варна беше нападнато на път за тренировка от фен на Черно море с метална бухалка, който го принудил да съблече екипа на „соколите“ и му го взел. За щастие обаче тогава не е имало физически сблъсък, като 13-годишният спортист се е разминал само с уплаха.

Само преди няколко дни от Спартак Варна пък се оплакаха за нарязали винили и рекламни пана на стадион “Спартак", по протежението на бул. “Васил Левски” и ул. “Отец Паисий”.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 неприятен инцидент

    3 3 Отговор
    Чак пък "ужас"
  • 2 Черно море оле оле оле

    13 6 Отговор
    Феновете на този измислен отбор Спартак са утайката на обществото...Всичките са цигани и простовати хора без грам образование....

    Коментиран от #3

  • 3 Катеричка

    2 3 Отговор

    До коментар #2 от "Черно море оле оле оле":

    Рунтавелка, се качила на табелка, и започнала да срича
    ТИЧА

    Коментиран от #6

  • 4 оппа

    2 0 Отговор
    Каквото повикало, такова се обадило
  • 5 гост

    5 4 Отговор
    Докато ЖСК Спартак" беше в трета глуха и обиколна,имаше мир във Варна.Добутаха се до А група и почнаха простотиите,като от 80 те...кой ги лъже че са футболисти,не знам.
  • 6 Сладкаря

    2 7 Отговор

    До коментар #3 от "Катеричка":

    Много точно казано - СРИЧА защото феновете на дружинката турча не познават буквите , те са наркомани и пропаднали типове а това момченце от статията сигурно се е напило и е паднало и за да не го бият в къщи си измисля приказки.Забележете до БАР еди кой си.........
  • 7 Стоичо Розата

    2 2 Отговор
    Бащата на това момче игра много години и в Спартак,като вкара и доста голове,а това феновете на Спартк го знаят и помнят , а и те не бият деца те спазват кодекса на честа и ако се бият се бият като мъже , а не като онези фенове на дугото отборче , които са родени в селата около Варна