Last news in Fakti

4 Февруари, 2023 13:10 1 485 3

Стана ясно кои трима играчи ще се борят за "Футболист на годината"

  • лудогорец-
  • кирил десподов-
  • антон недялков-
  • илия груев-младши-
  • футбол-
  • футболис на годината

Победителите от 62-ата анкета ще бъдат обявени в неделя, 5 февруари

Стана ясно кои трима играчи ще се борят за "Футболист на годината" - 1

Националите на Лудогорец Кирил Десподов и Антон Недялков са фаворити за Футболист №1 на 2022 година на България. Победителите от 62-ата анкета ще бъдат обявени в неделя, 5 февруари. Церемонията ще се проведе в Pirotska 5 Event Center в София.

На събитието ще стане ясна призовата тройка при българските футболисти за 2022 г. след гласуването на спортните журналисти. За челно място ще се бори и Илия Груев-младши, който играе във Вердер. Фаворит за приза обаче е Кирил Десподов.

На събитието ще бъде обявен треньор №1 на България и неговите подгласници. Ще станат ясни и най-добрите в родното първенство за 2022 г. - най-добър вратар, най-добър защитник, най-добър полузащитник, най-добър нападател, най-добър чужденец. Ще бъде връчена и наградата за най-прогресиращ млад играч в българския футбол.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кУмУнист

    9 1 Отговор
    Още като видиш "фаворитите" и ти става ясно защо от години сериозните спортни журналисти не гласуват за това нагласено нещо. Какво е направил Лудогорец миналата година , за да има двама намирани в челото на класацията, посредствения Десподов, който отиде до Катар за да види къде щели да играят големите, или онзи дето и родителите му не знаят, че е футболист Антон Недялков.
  • 2 Дядо ви Курти от село Пиперково

    13 1 Отговор
    Каква е тази пародия.
    Тези младежи навремето нямаше да им се даде да лъскат и обувките на Стоичков,Лечков и Балъков....
  • 3 Стоян Александров

    7 2 Отговор
    Ааааа от Леваки кое българче ще се бори за този приз ? Какво ? Как така да няма българи в Утбора на Народа ? Мъри и Насю казаха, че имало . Ааааааа сега сме правили дарения за взимането на поредната световна надежда от Кипър лииииии, ааааааа !!!! Дооообрееее... Те от Левски с такива маллллки награди не се занимават. Те от Левски след 30 години ще атакуват Шампионската лига, ааааа !