Last news in Fakti

4 Февруари, 2023 21:30 1 911 5

Антъни Джошуа ще се бие с Франклин на 1-и април

  • антъни джошуа-
  • бокс-
  • спорт-
  • джърмейн франклин

Британецът се е разбрал „по всички параграфи“

Антъни Джошуа ще се бие с Франклин на 1-и април - 1

Антъни Джошуа се завръща на ринга на 1-и април, твърди Скай Спортс. Британецът се е разбрал „по всички параграфи“ с Джърмейн Франклин, съобщава още медията. Битката между двамата ще е в Лондон в зала „О2 Арина“.

Джошуа не е излизал на ринга от август миналата година, когато загуби за втори пореден път от Олександър Усик. Ей Джей е с три загуби от последните 5 мача, като освен от украинеца падна и от Анди Руис Джуниър преди да си върне титлите в тежка категория.

Съперник на Джошуа ще е талантливия американец Джърмен Франклин, който има 21 победи и 1 загуба (14 нокаута). Мачът ще е водещ за вечерта и ще е от 12 рунда.

Следващата седмица ще има пресконференция, за да обяви битката и да започне подготовката. Джошуа се завръща с нов треньор, американеца Дерик Джеймс, с надеждата да възстанови кариерата си от нулата, за да обърне нещата, след като загуби последните си две битки и три от последните си пет от 2019 г. насам.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пак

    0 0 Отговор
    ще плаче мутричката. Още един дискотечен бияч, поне нашия не реве като падне.
  • 2 Преди

    0 0 Отговор
    са им викали "мандинго" на тази порода.
  • 3 Франклин Рузвелт

    1 0 Отговор
    С удоволствие ще му натрия носа на тоя !
  • 4 Уолт Дисни

    0 0 Отговор
    От тия двамата- анимационни герои, повече харесвам костенурката Франклин
  • 5 Готин Джендър

    0 0 Отговор
    Джошуа гълъбче стига си се млатил с мъжете, ела при кака да те отрака :)