Last news in Fakti

5 Февруари, 2023 08:35 3 220 6

Шампионът в тежка категория не пожали Емеляненко в последната му ММА битка

  • райън бейдър-
  • фьодор емеляненко-
  • мма-
  • спорт

Фьодор спира с ММА на 46 години и с рекорд 40-7-1 в клетката

Шампионът в тежка категория не пожали Емеляненко в последната му ММА битка - 1

Райън Бейдър не пожали Фьодор Емеляненко в последната му ММА битка.

Шампионът в тежка категория от САЩ сподели клетката с Емеляненко в бой за златото. Двамата оглавиха събитието Bellator 290, което се проведе в Калифорния. Последния император се надяваше, че ще стане шампион в последната си ММА битка, но това не се случи.

Емеляненко не успя да направи нищо в тази среща. Дарт Бейдър започна агресивно и го прати в нокдаун след дясно кроше. След това Райън се вкопчи в легендата и започна да му вкарва тежък граунд-енд-паунд. Фьодор просто нямаше път към изправяне на крака.

Бейдър продължи да го налага, след което Хърб Дийн се намеси и спря битката. Така Райън защити титлата в битка, която продължи 2 минути и 30 секунди.

С тази победа Бейдър навлезе в серия от 3 поредни победи. Емеляненко от своя страна се разделя със серия от 2 поредни победи. Бейдър стана единственият ММА боец, който печели 2 пъти в битки срещу легендарният руснак.

Фьодор спира с ММА на 46 години и с рекорд 40-7-1 в клетката. След битката куп ММА легенди влязоха в клетката, за да покажат уважението си към легендарният боец.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 15 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Спас

    28 7 Отговор
    Само вижте снимката......ПРИМИТИВИЗЪМ И ПРОСТАЩИНА , кой нормален ще ходи на модерните гладиаторски арени , при положение , че историята категорично доказва , че там ходят примитивни хора?......То аз се питам и как хора с глава на раменете гласуват за Бойко Борисов , но явно ще си остана с чуденето ........на таз простотия....
  • 2 научете български !!! мисирки

    19 5 Отговор
    “…тежък граунд-енд-паунд…” ?!?!?!?
  • 3 Еврогей-Натовец

    12 5 Отговор
    убави,здрави мъже...вместо да се либят до полуда,те се претрепват...

    Коментиран от #4, #6

  • 4 бай Гъдю

    13 1 Отговор

    До коментар #3 от "Еврогей-Натовец":

    Или по една права лопата и да прекопаят лозето... :)
  • 5 МАХМУД

    2 1 Отговор
    ЕТО ПРЕЗ ТОЗИ МАЧ НИ КАЗВАТ КАКВО ЩЕ СТАНЕ В УКРАЙНА НАКРАЯ...... НЕ СЛУЧАЙНО Е ДОКАРАН СТАРЕЦ 48 Г ДА СЕ БИЕ СРЕЩУ 36 Г МЪЖ В РАЗЦВЕТА НА СИЛАТА СИ....
  • 6 евразийски жендър

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Еврогей-Натовец":

    потече ри ва?😁