Last news in Fakti

5 Февруари, 2023 18:30 3 477 1

Манчестър Юнайтед разпродава звездите си през лятото

  • манчестър юнайтед-
  • футбол-
  • висша лига

След края на сезона се очакват големи промени при „червените дяволи“, особено, ако се стигне до продажбата на клуба от семейство Глейзър за обявената сума от 6 милиарда паунда

Манчестър Юнайтед разпродава звездите си през лятото - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Юнайтед се готви за огромна разпродажба на играчи през лятото, като капитанът Хари Магуайър, Антони Марсиал и Скот МакТоминей са сред имената, които се очаква да напуснат клуба, твърди The Mirror.

След края на сезона се очакват големи промени при „червените дяволи“, особено, ако се стигне до продажбата на клуба от семейство Глейзър за обявената сума от 6 милиарда паунда. В същото време пък мениджърът Ерик тен Хаг вече изготвя стратегията си за лятото.

Изданието пише, че към Магуайър, Марсиал и МакТоминей в списъка на ненужните играчи ще се присъединят Алекс Телес и Ерик Баи, които са под наем съответно в Севиля и Олимпик Марсилия, както и халфа Дони ван де Беек.

Когато пое отбора през миналото лято, Тен Хаг заяви пред борда на директорите на Юнайтед, че има нужда от поне два и дори вероятно три летни трансферни прозореца, за да изпълни визията си и да върне големите трофеи в клуба.

Смята се, че нидерландецът ще търси след края на сезона нов нападател, централен защитник и вариативен полузащитник с надеждата, че ще може да предложи на новите си попълнения футбол в Шампионската лига през следваата кампания.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.