Last news in Fakti

6 Февруари, 2023 20:17 2 321 2

Щастлива случайност: Елитен турски тим се спаси от ужасното земетресение

  • турция-
  • футбол-
  • газиантеп-
  • земетресение-
  • късмет-
  • случайност

Преди три дни тимът гостува на Анталияспор и след срещата играчите получават три дни почивка от ръководството, тъй като следващият мач на отбора е след девет дни

Почти цялата част на отбора на Газиантеп не бил в града по време на разрушителното земетресение от тази нощ, което до голяма степен може би е спасило футболистите на тима.

Преди три дни тимът гостува на Анталияспор и след срещата играчите получават три дни почивка от ръководството, тъй като следващият мач на отбора е след девет дни. Поради тази причина десет от футболистите решават да останат в Анталия, за да прекарат почивка със семействата си. Други пък поемат към други места в Турция, като също по този начин избягват ужаса на труса.

“Ние сме добре, но Южна Турция и градът, в който играем - Газиантеп, е в много лошо състояние. Господ ни спаси, друго не мога да кажа. След мача с Анталия получихме три дни почивка и останахме в региона, за да изкараме кратка ваканция. Тук също се усети трусът, но не толкова силно. Всичко, което мога да кажа, е, че всички страшно много съжаляваме за това, което се случи, и изразяваме солидарност със семействата на пострадалите”, каза звездата на тима Лазар Маркович пред сръбските медии.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 аллах бави но не забравятолкова жалостив

    7 4 Отговор
    толкова жалостиви пасквили не бяха избълвани за ден когато потопа отнесе българите в карлвско! защо ли - небългарски медии зомбират стадото в българския резерват!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.