Last news in Fakti

6 Февруари, 2023 21:23 2 595 1

Дани Алвеш се радва на специална защита в затвора в Барселона

  • дани алвеш-
  • футбол-
  • затвор-
  • пазачи

Там футболистът постоянно има по четирима пазачи, които не допускат затворници до него

Дани Алвеш се радва на специална защита в затвора в Барселона - 1

Задържаният Дани Алвеш се радва на специална защита в затвора в Барселона, където е настанен. Там футболистът постоянно има по четирима пазачи, които не допускат затворници до него. Това разказва пред Europa Press мъж, който е бил в пандиза на посещение и е чул това.

Бразилският играч е в предварителен арест в един от затворите на каталунската столица по подозрение, че в нощта на 30 срещу 31 декември е изнасилил 23-годишна жена в нощен клуб.

Специалните грижи за Алвеш са заради статута му на известна личност и опасенията, че той може да стане обект на нападение. По тази причина четирима от гардовете го придружавали на двора, когато той излизал на въздух.

В килията си обаче бившият футболист на Барса не е сам, а е в компанията на друг бразилец, който се казва Коутиньо и е бивш охранител на Роналдиньо.

Ако бъде признат за виновен, той може да бъде осъден на затвор до 15 години.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Простатин

    8 2 Отговор
    Към осъдените за изнасилване винаги сме се отнасяли в затвора с грижа за тяхното дупе.