Last news in Fakti

7 Февруари, 2023 08:00 1 714 1

Луис Суарес е шамар за тези, които не обичат да тичат на терена

  • луис суарес-
  • футбол-
  • уругвай-
  • ренато порталупи-
  • бразилия

Човекът е на 36 години и е спечелил всичко в живота, а дава този тласък в края на мача

Луис Суарес  е шамар за тези, които не обичат да тичат на терена - 1

Луис Суарес си заслужи големи похвали от своя наставник Ренато Порталупи след едва няколко мача с екипа на Гремио. Специалистът отличи опитния нападател за голямото му раздаване в двубоите и го даде за пример пред останалите играчи на тима.

“Това е шамар за тези, които не обичат да тичат на терена. Човекът е на 36 години и е спечелил всичко в живота, а дава този тласък в края на мача. Той е победител и го има в главата си. Той е пример не само за нашите футболисти, но и за цяла Бразилия. Как да не изисквам повече от младите?”, заяви Порталупи след победата на Гремио с 3:0 над Айморе, при която Суарес вкара два от головете.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Киелини

    1 2 Отговор
    Ако младежите не тичат, Суарес може и да ухапе един-двама. Ще помогне повече от треньорско мъмрене :)