Last news in Fakti

7 Февруари, 2023 07:00 3 317 3

Откриха Кристиан Атсу под развалините, бори се за живота си в болница

  • кристиан атсу-
  • турция-
  • футбол-
  • земетресение-
  • затрупан-
  • спасен

Футболистът е откаран в болница заради наранявания в десния крак и затруднено дишане

Откриха Кристиан Атсу под развалините, бори се за живота си в болница - 1

Полузащитникът на Хатайспор и бивш национал на Гана Кристиан Атсу е открит жив под развалините на сграда в Хатай, съобщава вестник "А Бола", цитиран от БТА. Информацията е потвърдена и от редица журналисти в западна Европа, вестник “Гардиън”, както и цялата британска преса също .

Футболистът е откаран в болница заради наранявания в десния крак и затруднено дишане. Атсу беше в неизвестност след земетресението в Турция и Сирия. Трусовете убиха повече от 2000 души, а спасителните екипи издирваха с часове под руините Атсу и спортният директор на клуба Танер Савут.

31-годишният ганаец отбеляза победен гол в добавеното време за Хатайспор в неделния мач от Суперлигата на Турция срещу Касъмпаша. Футболната асоциация на Гана също очакваше новини за играча.

“Молим се за национала на Гана Кристиан Атсу и жертвите на земетресението в Турция и Сирия. Продължаваме с усилията да установим контакт с официалните лица на Хатайспор и Турската футболна федерация, имайки предвид трудната ситуация. Нашите мисли и молитви са с Кристиан Атсу и нашите братя и сестри в Турция и Сирия. Оставаме с надежда за положителни новини”, се казва в публикация на централата в Туитър.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 1 Отговор
    Дано се оправи човека!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Сирене

    0 0 Отговор
    Британската преса - хахахахахахя