Last news in Fakti

7 Февруари, 2023 11:02 796 4

Левски има да получава още 50 000 евро за трансфера в ОАЕ

  • георги миланов-
  • оае-
  • футбол-
  • левски-
  • трансфер

Георги Миланов ще защитава цветовете на Ал Дафра, който в момента се бори за оцеляване в елита

Левски има да получава още 50 000 евро за трансфера в ОАЕ - 1

Левски има да получава още пари по сделката за Георги Миланов, твърди "Мач Телеграф". Както е известно, бившият национал успя да си осигури изненадващ трансфер в ОАЕ. Там той ще защитава цветовете на Ал Дафра, който в момента се бори за оцеляване в елита.

Арабите имаха нужда от подобно подкрепление в тежката битка, която им предстои. Те трябва да преведат на "сините" още 50 000 евро. Първоначалната вноска е била от 100 000. Миланов, чийто договор с Левски изтичаше през лятото, можеше да си тръгне и без пари, както бе привлечен.

Той обаче изпълни думата, която бе дал на ръководството, че ще направи всичко по силите му, за да може да помогне на клуба. Миланов се възползва от клаузата, която му даваше право да напусне, а кандидатът за подписа му да плати на куп заплатите, които е взел досега на "Герена". Те възлизат именно на 150 000 евро.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левскар

    6 1 Отговор
    Нали писахте че е сьс свободен трансфер сега кво стана Левски имат да получават пари от Георги Миланов.Никой нищо не знае за колко са се разбрали двата клуба.Малко ми се вижда тази сума от сто и петдесет хиляди евро.Само като си помисля че отказват суми от 4милиона евро за Кордоба.

    Коментиран от #4

  • 2 Митко

    4 4 Отговор
    ОАЕ да ги преведат на НАП.

    Коментиран от #3

  • 3 Да бе

    9 1 Отговор

    До коментар #2 от "Митко":

    Колкото и Припознатите платиха 15 милиона лева на НАП.
  • 4 Стоян Александров

    2 7 Отговор

    До коментар #1 от "Левскар":

    Не разбрахте ли господине, че в Нашия Левски ВСИЧКО Е ЛЪЖА, ВСИЧКО Е ИЗМАМА И МЪРО И НАСО СА ПАЗИТЕЛИТЕ И ПАРАВАНА НА ВСИЧКО ТОВА. НАСЬО НЯМА ПАРИ ЦИГАРИ ДА СИ КУПИ, А БИЛ СОБСТВЕНИК. А ПРОГЛЕДНЕТЕ БЕ ЛЕВСКАРИ. ОТ ЛЕВСКИ Е ОСТАНАЛО САМО ПУБЛИКАТА, ВЕЛИКИТЕ ФЕНОВЕ. САМО ТОВА Е ОСТАНАЛО ИСТИНСКО. ФАЛИТА НИ Е ВЪПРОС НА ДНИ, ВЪПРОС ОТ КОЗЯК КОГА ЩЕ КАЖАТ. В ЛЕВСКИ СЕ ПЕРЪТ МНОООООГООООО МРЪСБИ ПАРИ И ВСИЧЙО ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ ЗАЛИЧИ В ЕДИН МОМЕНТ, А ТОВА ОЗНАЧАВА ФАЛИТ, ТОЧНО КАТО ЦСКА. ТАМ ГО МИНАХА ТОВА И СЕГА ГО ПРАВЯТ ЗА ВТОРИ ПЪТ. СЛЕД ГАНЧО ЩЕ Е ПАК ФАЛИТ. БЕЗВЪЗВРАТНО Е.