Last news in Fakti

21 Февруари, 2023 11:02 3 901 4

Бащата на Фюри: Дионтей има пукнат череп, разбит като яйце, страхувам се, че Тайсън ще го убие

  • тайсън фюри-
  • бокс-
  • спорт-
  • дионтей уайлдър-
  • джон фюри

Фюри и Уайлдър направиха 3 битки между 2018 и 2021 година

Тайсън Фюри не бива да се среща за четвърти път с Дионтей Уайлдър. Това обяви бащата на Циганския цар Джон Фюри. Според него, ако шампиона на WBC в тежка категория отново се изправи срещу Бронзовия бомбардировач, ще има смъртен случай.

Фюри и Уайлдър направиха 3 битки между 2018 и 2021 година. Първата беше много драматична и завърши със спорно равенство. В следващите две срещи Тайсън победи с нокаут. Уайлдър пострада много в тези боеве, но въпреки това иска и четвърти мач.

Такъв може да има, ако Дионтей победи Анди Руис в битката за излъчване на претендент за пояса нa WBC. Джон Фюри обаче не иска четвърти дуел, защото има опасност Тайсън да убие американеца.

„Ще бъда нервен, ако има четвърта битка с Уайлдър, защото се страхувам, че Тайсън ще убие Уайлдър. Дионтей има пукнат череп, разбит като яйце. Такива неща са непоправими и когато Тайсън го удари отново, може да го убие. Ако не искате смъртта на Дионтей Уайлдър в ръцете ви, стойте далеч от Тайсън“, обяви Джон Фюри.

„Три пъти го победихме, той не представлява заплаха. Единствената опасност е Тайсън, който ще го убие. Не искам да отида в гроба, знаейки, че синът ми е убил някого на ринга“, още каза Фюри пред All Out Fighting.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кобрата

    6 0 Отговор
    Тея двамата да се радват ,че не съм ги срещнал на ринга.Джошуа и Кличко се отърваха,но тия двамата незнам Ко щяха да правят....
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.