Last news in Fakti

21 Февруари, 2023 12:00 5 927 3

Меси напуска ПСЖ, има две опции

  • лионел меси-
  • футбол-
  • псж-
  • барселона-
  • интер маями

Едната е завръщане в Барселона, а другата е да премине в Интер Маями

Меси напуска ПСЖ, има две опции - 1
Снимка: БГНЕС

Лионел Меси е по-близо до това да напусне Пари Сен Жермен след края на сезона, отколкото да парафира нов договор с клуба. Това твърди френският „Екип“, според който с днешна дата аржентинецът не е склонен да преподпише, въпреки че клубното ръководство полага усилия да го убеди в противното.

Според изданието две възможности се открояват като най-вероятни за бъдещето на световния шампион след края на настоящата кампания. Едната е завръщане в Барселона, а другата е да премине в Интер Маями.

Английският „Мирър“ добавя още три опции, които обаче в момента не изглеждат толкова вероятни – Манчестър Сити, Ал-Хилал и Нюелс Олд Бойс.

Меси, който в момента е на 35 години, подписа договор с ПСЖ за два сезона. Преди около седмица баща му Хорхе отново бе в Париж за преговори с ръководството на френския тим, но още тогава се появиха информации, че двете страни не са стигнали до съгласие.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Факт

    2 1 Отговор
    ..след като близо 10 години го чаках да напусне Барселона и да видя може ли реално меси да играе извън Барселона..най накрая го дочаках този момент...и както и очаквах меси се продали с гръм и трясък извън Барселона...оказа се че играчите доказали се като номер едно всъщност се броят на едната ми ръка ...но "великия и прехваления" меси-дузпата,не е от тях ..за разлика от него мразения от ФИФА Роналдо успя да се докаже като номер в цели три различни отбора. ..а любимецът им меси на който от ФИФА му купиха и цяло световно ...не успя да покаже абсолютно нищо извън Барселона ...в ПСЖ е просто една бледа фигура ...която не се вижда под сенките на Неймар и Мпапе ...човека който вкарваше по 40 гола в барса..в псж не може да вкара и половината..пълна излагация..един велик футболист дефакто се оказа велик само в един отбор...срамота
  • 2 Факт

    1 2 Отговор
    Между другото само за информация ,колегата му от националния отбор ,Алварес ..на световното вкара цели 5 гола от игра..."велика" меси вкара само Два. И 5 от дузпи ...ето това се казва да ограбваш славата на съотборниците си...същото правеше и в Барселона...Иниеста и Шави държаха цяла Барселона ..а на меси даваха златни топки ..ей на това се казва пълно падение ...и това ми било футболист ..айде бе..великите футболисти играят с двата крака еднакво великолепно..с глава също...а на това чучуло десния крак му е само за подпора...сега ФИФА да хванат и да му отнемат всички златни топки..които така или иначе не е заслужил ..грешка една заслужи..факт..но останалите си бяга необясними подаръци .
  • 3 Петър

    0 0 Отговор
    Аржентинец , всички са такива измислени , но се мислят за велики