Last news in Fakti

22 Февруари, 2023 09:36 2 495 2

В Ал-Насър се възхитиха на Роналдо, вкарал във форма съотборниците си

  • кристиано роналдо-
  • ал насър-
  • футбол

Роналдо е най-добрият играч в историята или един от двамата най-добри

В Ал-Насър се възхитиха на Роналдо, вкарал във форма съотборниците си - 1
Снимка: БГНЕС

Диетологът на Ал-Насър - Хосе Блеса не скри възхищението си от Роналдо. Испанецът заяви, че Кристиано много му помага, създавайки цяла школа около себе си.

„Роналдо е най-добрият играч в историята или един от двамата най-добри. Аз, както всички останали, не бях сигурен какво ще работя с него и дали клубът ще се промени много, но сега мога да кажа, че не съм виждал по-голям професионалеист. От всеки разговор с него извличам поуки.


Срещнахме се и поговорихме за диетата му, как разбира нейната важност, както и почивката. Носи два фитнес уреда: пръстен и гривна. Пристига пръв на тренировка и си тръгва последен. Всеки ден. Работата с него е страхотна.

Храни се разнообразно и здравословно, без да залита по странните модерни измислици, които ни заливат. Аз трудно мога да го науча на нещо, но той създава школа около себе си. Останалите играчи на Ал-Насър му подржават във всичко и това има чудесен ефект върху подобряването на играта им.

Откакто е тук, всички футболисти тренират по-интензивно и спазват по-строг хранителен режим. Не съм виждал клуб като този, в който играчите подобряват състава на тялото си с почти 90% всеки път, когато ги видя: имат по-малко мазнини, повече мускули и изпълняват всяко упражнение до най-малкия детайл. Лукс е да работиш с човек като Кристиано“, каза Хосе Блеса.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Деса конят

    5 8 Отговор
    Глупости!

    Коментиран от #2

  • 2 Ти акали

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Деса конят":

    кювлия?!И го лапни с кеф...