Last news in Fakti

24 Февруари, 2023 16:44 1 625 0

Юрген Клоп: Недопустимо е да допуснеш пет гола като домакин в Шампионската лига

  • юрген клоп-
  • футбол-
  • ливърпул-
  • реал мадрид-
  • шампионска лига

Мърсисайдци гостуват в Лондон след поражението, което допуснаха на "Анфийлд" с 2:5 от Реал Мадрид в Шампионската лига

Юрген Клоп: Недопустимо е да допуснеш пет гола като домакин в Шампионската лига - 1
Снимка: БГНЕС

Юрген Клоп даде прескоференция преди предстоя мач на Ливърпул срещу Кристъл Палас от 25-я кръг на Висшата лига. Мърсисайдци гостуват в Лондон след поражението, което допуснаха на "Анфийлд" с 2:5 от Реал Мадрид в Шампионската лига.

"Нямахме много време да тренираме. Недопустимо е да допуснеш пет гола като домакин в Шампионската лига. Трябва да се променим. Подготвяхме се два дена и днес също. Дано сме научили правилните неща. Не трябва да мислим, че трите точки срещу Палас са гарантирани. Ще бъде наистина труден мач, те са много талантливи. Всеки мач от тук насетне е квалификация за Шампионската лига. Ибрахима Конате е тук и е близо, но имаше само две тренировки след дълга контузия", сподели Клоп.

"Може да видите момчетата, когато влезнат, че не са все още в най-добрия си ритъм. Визирам Жота и Фирмино. Трябва да направим промени и ще го направим. Ясно е, че трябва да направим нещо през лятото, очевидно е. Можеш да загубиш срещу Реал Мадрид, но не много отбори могат да им създадат проблемите, които ние им направихме през първите 20 минути. Това е класа - не го бях виждал от много време и бях наистина доволен от това", добави специалистът.

"Изключително важно е да се класираме за Шампионската лига. Трябват ни точки, за да се случи това. Има много добри неща, но не сме стабилни все още, трябва да работим върху това. Моя работа е да направя така, че да ме слушат и да ми вярват. Опитвам да помогна на играчите, колкото мога, но не мога да променя социалните мрежи. Трябва да направим нашите планове, но е базирано на начина, по който се ръководи този клуб, като е различен от другите отбори", завърши Клоп.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА