Last news in Fakti

24 Февруари, 2023 17:02 2 324 1

Треньорът на Манчестър Юнайтед: Нюкасъл е един малко дразнещ тим!

  • ерик тен хаг-
  • манчестър юнайтед-
  • футбол-
  • нюкасъл

Той увери, че футболистите ще дадат всичко от себе си, за да зарадват феновете

Треньорът на Манчестър Юнайтед: Нюкасъл е един малко дразнещ тим! - 1
Снимка:

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг вярва, че неделния финал е отлична възможност за "червените дяволи" да вземат трофей. Той увери, че футболистите ще дадат всичко от себе си, за да зарадват феновете.

Тимът от “Олд Трафорд” излиза срещу Нюкасъл в неделя от 18:30 във финала за “Карабао къп” и в опит да вземат първи трофей от 2017-а, когато триумфираха именно в този турнир на вътрешната сцена, както и в Лига Европа.

“Страхотно е, че взимаме всеки мач много сериозно, както и всеки турнир, но когато играеш финал, искаш да го спечелиш. Това е отлична възможност за нас да вземем трофей, защото футболът е именно за това. Феновете го очакват от нас, така че ще дадем всичко от себе си. Наистина чакаме с нетърпение този мач. Нюкасъл е един малко дразнещ тим в начина си на игра. Те са отборът в Премиър лийг, в чийто мачове има най-малко практическо игрово време. В това отношение Ник Поуп им е много полезно, да видим как ще решат проблемът с отсъствието му. Ние просто го знаем като факт, но не сме там и не знаем какви инструкции ще бъдат дадени на противника. За нас най-важно е да успеем да се съсредоточим върху нашата игра и нашето представяне. Нужно е да бъдем ефективни и да намерим правилните моменти, в които да нанесем нашия удар,” коментира нидерландският специалист на пресконференция преди двубоя със "свраките".

След това Тен Хаг бе запитан за състоянието на играчите му, тъй като по-рано днес се появиха информации, че Маркъс Рашфорд е с травма и е под въпрос за срещата. Английският национал вчера напусна терена накуцвайки при победата над Барселона. Самият наставник обаче отговори, че тепърва играчите ще пристигнат на базата и едва тогава ще може да бъде прегледано тяхното състояние.

“Не, Марсиал отново няма да е на разположение за финала в неделя. За състоянието на Рашфорд не знам нищо конкретно, защото играчите тепърва ще пристигнат за днешната тренировка и едва тогава ще видим неговото състояние. Ще трябва да изчакаме,” обясни наставникът.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 А сега де

    1 0 Отговор
    Ами играйте с Лески, те са ласкави котенца!