Last news in Fakti

27 Февруари, 2023 09:36 3 005 9

Юрген Матай се извини на футболистите на Септември за неспортсменската постъпка

  • цска-
  • юрген матай-
  • септември-
  • футбол

Той явно е осъзнал, че не е спазил феърплея и поради тази причина и влязъл в съблекалнята на символичните домакини

Юрген Матай се извини на футболистите на Септември за неспортсменската постъпка  - 1

Капитанът на ЦСКА - Юрген Матай, се извини на футболистите на Септември след мача между двата отбора, който червените спечелиха с 1:0, като голът бе доста неспортсменски. Той явно е осъзнал, че не е спазил феърплея и поради тази причина и влязъл в съблекалнята на символичните домакини. Повечето играчи обаче не са приели извиненията.

Победният гол на Дюкенс Назон бе белязан от липса на феърплей от страна на “червените”. Домакините атакуваха, но техен играч се нуждаеше от медицинска помощ, макар и извън пределите на терена, и играч на Септември изкара топката в тъч.

Капитанът на ЦСКА Юрген Матей обаче не само, че не върна топката на домакините, а и избърза да изпълни тъча преди да се провери състоянието на играча на Септември и така изведе Назон сам срещу вратаря, който реализира.

Постъпката на футболистите на ЦСКА шокира Септември и на почивката на мача се стигна до сериозна разправия.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анималс

    28 29 Отговор
    Не се извинявай! Бии за да те уважават! Това сме ние! А какви сте вие, решаваме НИЕ
  • 2 Тъщата

    36 11 Отговор
    Някой може ли да обясни защо септември извадиха топката в тъч? Излиза, че съдията трябва да дава помощ на пострадалия футболист.
  • 3 Е ха

    6 24 Отговор
    Успокойте топката! От 50 м, не можеш да прецениш дали падналия играч е на 1 м вътре или извън игрището.Не съм адвокат на никого, но вие си решавате, нали сте от ЦСКА.С хъса си да вкарват голове/макар с по този начин/ армейците са превъзхождали всички в ,,А "група още от времето на Пенев -старши, Гаганелов Якимов,Денев-кучето.

    Коментиран от #5

  • 4 Симо

    3 14 Отговор
    Валтер Папазки Президент!!!
  • 5 Тъщата

    19 3 Отговор

    До коментар #3 от "Е ха":

    Хаха, че той беше на 10 м зад вратата кьорчо!
  • 6 1923

    25 8 Отговор
    Някой извини ли се, когато Бисер Иванов си вкара авто гол ил му бе вдигната засада? Моци извини ли се, когато изкорми Никулич и не бе отсъден дори фаул? Миньор извиниха ли се, когато излезнаха с децата с/у тумора от делиормана? Волен Чинков извини ли се за престъпното си съдийство в Надежда есента? 70% от отборите се въргалят по терена , когато играят с/у ЦСКА да бавят времето, някой извини ли се? 60 минути Септември играха с/у Локо Сф с двама души повече и нищо, снощи направиха мача на живота си, Св Петров извини ли се? 11 години отбора от Разград е подпиран в БГ по всевъзможен начин, някой извини ли се? Съдията с/у Септември даде 5-6 жълти картона за играчи на ЦСКА, за по-груби нарушения на противника- нищо, дали се извини?Баста!

    Коментиран от #7

  • 7 Диамантената ръка

    6 12 Отговор

    До коментар #6 от "1923":

    Ето виждаш ли, не е хубаво да се прави така, сам го осъзнаваш...
  • 8 хахах

    4 14 Отговор
    гришата така ги е научил да няма честна игра
  • 9 Фен на футбола

    2 9 Отговор
    Същата “ спортменска “проява ще се върне един ден и на тариката ЦСКА и тогава ще има плач сълзи и масови нахлувания на терена от потърпевшите / спомнете си мача Левски-Литекс преди 6/7 години / но в България не само в спорта но и в други области на обществено -икономическият ни живот НЕ нормалните неща се поощряват и толерират .Ако държат на морала и спортсменството ръководството на ЦСКА трябва да поиска преиграване на мача и това е справедливо решение