Last news in Fakti

27 Февруари, 2023 10:27 1 325 3

Левски гласи още един входящ трансфер

  • чебраил макрецкис-
  • левски-
  • футбол-
  • пирин благоевград-
  • трансфер

Макрецкис е роден в германския град Аахен, но има латвийски и египетски корени

Левски гласи още един входящ трансфер - 1

Левски гласи още един входящ трансфер. "Сините" искат да се подсилят с халфа на Пирин Благоевград Чебраил Макрецкис. 22-годишният играч също има желание да продължи кариерата си на "Герена", като най-вероятно ще разтрогне договора си със закъсалите финансово "орлета".

Макрецкис е роден в германския град Аахен, но има латвийски и египетски корени. Юноша е на Байер Леверкузен и Борусия Мьонхенгладбах. Кариерата му преминава през Бонер и втория отбор на Борусия Дортмунд. В Пирин дойде през лятото от Виктория Берлин.

Футболистът може да действа в средата на терена, като десен бек и дясно крило. До момента е изиграл 13 мача за благоевградчани в efbet Лига.

Интерес към Чебраил Макрецкис имаше и от Ботев Пловдив, но той е отхвърлил предложението на "канарчетата".

До момента Левски се подсили с Рикардиньо, Кристиан Димитров, Асен Чандъров и Джавад Ел Джемили.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стоян Александров

    6 2 Отговор
    Е нали нямаме пари тогава с какво ще го купят този ? С какво ще му плащат заплатата ? А като трябва да играе на кого на мястото ще е защото вече българчета нямаме в състава ? А заемите, а кредитите, а НАП там кога ще връщаме ? Аааааа още събираме ли стотинки от ВЯРНИТЕ ЛЕВСКАРИ ? ПЪЛЕН ПОЗОР СТЕ. ДЪЛБАЕТЕ СТРАШНО МНОГО ДЪНОТО. ТОЛКОВА ГНИЛО ИМА В ЛЕВСКИ, ЧЕ НЯМА НАКЪДЕ ПОВЕЧЕ. ДАНС НЯКОГА ЩЕ ВЛЕЗЕ ЛИ В ЛЕВСКИ ЗА ДА ИЗЛЕЗЕ ПОНЕ МАЛНО ИСТИНАТА ИЛИ ЧАКАМЕ ОТ КОЗЯК ДА ГИ ПРАТЯТ ????

    Коментиран от #3

  • 2 Реалист

    6 3 Отговор
    Докога този галеник на задкулисието ще бъде закрилян и помилван ? Докога ! С какви пари , от Кой , откога ? Кой задължава НАП да ги отлага ? Този балон е на косъм от спукване.
  • 3 Лост

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Стоян Александров":

    Поне е свикнал.И досега не си е получал заплатата.