Last news in Fakti

1 Март, 2023 08:30 1 028 0

Звезда от Висшата лига може да "изгори" за дълго

  • айвън тони-
  • брентфорд-
  • футбол-
  • залагане-
  • залози

26-годишният футболист е изправен пред 262 обвинения от Футболната асоциация, свързани с хазарт върху играта, които датират от 2017 г., а Daily Mail съобщава, че той се е признал за виновен по много от тях

Звезда от Висшата лига може да "изгори" за дълго - 1

Нападателят на Брентфорд Айвън Тони изглежда може и да получи "продължителна" забрана за игра, след като според различни твърдения се е признал за виновен по множество обвинения за залагане на футболни срещи.

26-годишният футболист е изправен пред 262 обвинения от Футболната асоциация, свързани с хазарт върху играта, които датират от 2017 г., а Daily Mail съобщава, че той се е признал за виновен по много от тях.

Обвиненията бяха повдигнати през декември и се казва, че Тони ще бъде изправен пред изслушване на ФА "незабавно", като се очаква забрана да бъде наложена преди края на сезона. Прецедент, създаден от случаи, включващи хора като Джоуи Бартън, който беше наказан за 18 месеца (намалени на 13), след като призна, че е направил 1260 залагания на футбол, означава, че Тони вероятно може да очаква спиране от целия футбол за няколко месеца.

Съобщава се, че Тоуни, чиито 14 гола във Висшата лига този сезон изкачиха Брентфорд до девето място, се е "примирил" с наказанието и ще приеме съдбата си.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА