Last news in Fakti

1 Март, 2023 10:44 4 977 3

Едва ли подобно нещо се е случвало в Лудогорец

  • тодор неделев-
  • футбол-
  • лудогорец-
  • трансфер

Българският шампион привлече един от най-добрите футболисти в последните години в efbet Лига - Тодор Неделев

Едва ли подобно нещо се е случвало в Лудогорец - 1

В последния ден от затварянето на трансферния прозорец в България Лудогорец успя да осъществи сензационен трансфер. Българският шампион привлече един от най-добрите футболисти в последните години в efbet Лига - Тодор Неделев.

Това се случи от третия или четвъртия опит, който шефовете на "орлите" правят през годините. Неделев е може би първият футболист, който е отказвал няколко пъти, но все пак ръководството на разградчани не се е отказвало от целта си. Дали са си заслужавали всички усилия, времето ще покаже.

И нещо друго прави силно впечатление. Неделев и първият футболист, който се очаква с толкова голямо нетърпение от част от съотборниците си. Снощи лидерите на тима - Антон Недялков и Кирил Десподов, не скриха радостта си от привличането на техничния полузащитник.

Естествено, минути след обявяването на трансфера започнаха и спекулации за заплатата на футболиста. Запознати твърдят, че споменаваната цифра в медиите от 40 хиляди евро на месец не отговаря на истината, като възнаграждението на Неделев е доста по-ниско от тази сума.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хахах

    16 6 Отговор
    Щом неделев е “един от най-добрите”, нямам думи.
    Нападател с 6 гола от 40 мача…. Добър??

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Бегай

    13 3 Отговор

    До коментар #1 от "Хахах":

    Бегай.Неделев -нападател !!! Бегай.
  • 3 Гост

    16 0 Отговор

    До коментар #1 от "Хахах":

    Тодор Неделев е полузащитник от който се очаква да организира играта.Той не е нападател.