1 Март, 2023 09:18 1 960 5

Сираков и Мъри на крака при футболист

  • наско сираков-
  • станимир стоилов-
  • левски-
  • футбол-
  • чебрайлс макрецкис

Както е известно, от "Герена" опитаха да вземат играча като свободен агент, но той не се съгласи

Сираков и Мъри на крака при футболист - 1

Лично собственикът на Левски - Наско Сираков и треньорът Станимир Стоилов, са провели среща с набелязания за трансфер играч на Пирин - Чебрайлс Макрецкис. Това се e случило след домакинството на "орлетата" на Черно море (0:1) в понеделник.

Както е известно, от "Герена" опитаха да вземат играча като свободен агент, но той не се съгласи. Латвиецът предпочете да е лоялен към благоевградчани. Така той постъпи и при предложение да премине в Ботев Пловдив без пари, което отхвърли. За правата на играча "орлетата" искаха над 50 хиляди лева. Сума, която от "Герена" отказваха да платят.

"Сините" обаче са провели и разговора с агента на латвиеца, който като юноша е преминал през Байер Леверкузен и Борусия Дортмунд. И са постигнали споразумение той да подпише предварителен контракт, който да влезе в сила от лятото.

22-годишният универсален футболист хвана окото на Мъри именно с изявите си срещу сините в пролетния двубой между двата отбора на "Христо Ботев", завършил 1:1.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кухорог - 1914

    11 5 Отговор
    Ще ни е полезен в А окръжна група, има опит на разкаляни терени
  • 2 Лафчис 2016

    9 5 Отговор
    Ние от ДПС-ту ще дадем няколко АЛТЪНА за звездата от Пирин

    Коментиран от #3

  • 3 Хамрун.2022

    6 5 Отговор

    До коментар #2 от "Лафчис 2016":

    Вие ще дадете, но тук има един ,,Лесния" от кога е обещал 1914 турски лири
    а нещо много се бави.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Хаха

    4 4 Отговор
    Сакън. Каква А окръжна , та ние сме Уефски - обора на народа, ние сме вековни , НАП е зад нас. Решихме , ще грабнем лиценза на Пирин ( без да ги припознаваме) и ще се казваме Подуене (без тире).