Last news in Fakti

3 Март, 2023 15:00 1 615 3

Агентът на Холанд: Има Висша лига, има и Реал Мадрид -мечтано място за играчите!

  • ерлинг холанд-
  • рафаела пимента-
  • манчестър сити-
  • реал мадрид-
  • висша лига

Халанд бе спряган с „кралете“, преди да се присъедини към Сити през лятото на миналата година

Агентът на Холанд: Има Висша лига, има и Реал Мадрид  -мечтано място за играчите! - 1
Снимка: БГНЕС

Агентът на Ерлинг Холанд - Рафаела Пимента, разбуни духовете с изказване, което постави под въпрос дългосрочното бъдеще на стрелеца в Манчестър Сити.

Суперагентът дискутира колко примамлива дестинация изглежда Реал Мадрид на среща в Лондон, описвайки испанския гранд като "мечтано място за играчите".

Халанд бе спряган с „кралете“, преди да се присъедини към Сити през лятото на миналата година.

„Мирър“ предаде, цитирайки Пимента по време на футболната среща FT Business в Лондон. "Има Висша лига, има и Реал Мадрид. И Реал Мадрид притежава нещо, което го прави неповторим, и това го прави мечтано място за играчите. Реал продължава тази магия. Няма конкуренцията за първенство, но има Шампионската лига", каза тя.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гого

    4 0 Отговор
    Последно Холанд или Халанд?
  • 2 ПОЛИТ КОРЕКТ

    3 4 Отговор
    За значимото участие на украинците и украинските българи свидетелстват и мнозина паметници, изградени в Киев, Харкив, Одеса, Болград (паметник на българските ополченци), Рени и други градове.

    Не случайно днес България подкрепя Украйна, която е принудена да брани своя държавен суверенитет, независимост и свобода от имперските амбиции на съседната държава. И е напълно символично, че сега България приема за рехабилитация ранени украински войници, които са пострадали в резултат на въоръжения конфликт в Донбас. Това е най-голямото свидетелство за непрекъснати вековни традиции на истинско приятелство, взаимно разбиране и взаимопомощ между украинците и българите.

    Честит празник! Мир и просперитет на Република България!
  • 3 глоги

    3 0 Отговор
    АгентКАТА на Ерлинг Холанд - Рафаела Пимента,