Last news in Fakti

19 Март, 2023 14:59 2 305 9

Бивш футболист на ЦСКА става шеф в наш елитен клуб

  • станко йовчев-
  • цска-
  • футбол-
  • пирин благоевград

Това се очаква да стане факт на предстоящото в четвъртък извънредно заседание на Общинския съвет в Благоевград

Бивш футболист на ЦСКА става шеф в наш елитен клуб - 1

Бившият футболист на ЦСКА и Локомотив (Пловдив) Станко Йовчев ще стане шеф в елитния Пирин. Това се очаква да стане факт на предстоящото в четвъртък извънредно заседание на Общинския съвет в Благоевград.

Причината за спешното свикване на заседанието е насроченото за 24 март Общо събрание на акционерите на „орлетата“, а Общинският съвет трябва да упълномощи управителя на клуба Атанас Дафинов да гласува по точките от дневния ред.

34-годишният Йовчев е предложен за член на Борда на директорите на Пирин. До провеждането на конкурс той временно ще заеме мястото на подалия оставка Благой Грозданов, който Общото събрание трябва да освободи.

Освен това се очаква от поста на изпълнителен директор да бъде отстранен Велислав Елезов, а мястото му ще бъде заето от бившия вратар Кирил Стойков. Той има предишен опит на позицията изпълнителен директор на Пирин.

Станко Йовчев играе за ЦСКА в два периода. Първият е 2007/08, когато записва шест мача за първенство и е преотстъпен на Рилски спортист. Вторият му престой в клуба е 2011 до 2013 г., когато в 13 срещи вкарва два гола. За Локомотив (Пловдив) се разписва шест пъти в 19 мача през сезон 2013/14. Играл е още за Бдин (Видин) и гръцките Пентиои Катерини, Пансерайкос и Арис Акропомотаму.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пръц

    14 1 Отговор
    Този е на Мис Гащи братчето,пълен некадърник ,но роднина на Боко тиквата.
  • 2 Стоян Александров

    11 1 Отговор
    Ееее те този световно неизвестен ретнитопковец е насила вкаран в цска от другаря Бойко Борисов. Защо ли ? Защото сестра му е родилата на Тиквата дете и тя живее в Барселона. Ето тя е онази женица дето уж в Испания правели разследване за нея, а тя в момента пере милярди крадени от България пари. Тоз нито е футболист, нито има пари просто е поставено пак лице за пране на други крадени милярди. Точно както с Левски. Фалита е тук...

    Коментиран от #3

  • 3 Стоян Александров

    7 2 Отговор

    До коментар #2 от "Стоян Александров":

    Ииииии не го правете футболист само, некадърен е до n-та степен. Дори феновете на цеца не го знаят. Само се е снимал за календара за спомен, заради връзките на Тиквата с ловешкия измамник. Толкоз.

    Коментиран от #5

  • 4 Пишете

    12 1 Отговор
    Шурея на Тиквата от Банкя
  • 5 Ха-ха

    9 1 Отговор

    До коментар #3 от "Стоян Александров":

    Стояне, не се излагай. Станко беше картотекиран в ЦСКА по времето на Титан, по нареждане на Боко.

    Коментиран от #8

  • 6 Дааа

    5 0 Отговор
    Станко Йовчев върнал ли се е от Барселона?!
  • 7 Левски 1914

    3 2 Отговор
    Бивш футболист на ФАЛИРАЛИЯ отбор!

    Коментиран от #9

  • 8 Стоян Александров

    4 0 Отговор

    До коментар #5 от "Ха-ха":

    Ок.Приемам забележлата.
  • 9 Жалко си

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Левски 1914":

    Кухорого, каза ли на малките телета, че сложихте тирето "Леевски - Палмсбет" вечно втори сте говедата-жалки