Last news in Fakti

20 Март, 2023 09:52 639 1

Дешан и Бензема заравят томахавките?

  • дидие дешан-
  • карим бензема-
  • футбол-
  • франция-
  • национален отбор

Дешан не можеше да разчита на нападателя на Реал Мадрид, който получи контузия в навечерието на Мондиал 2022

Дешан и Бензема заравят томахавките? - 1

Селекционерът на световния вицешампион Франция - Дидие Дешан иска да сложи край на публичния си спор с Карим Бензема, който се разрази след края на Мондиал 2022 в Катар.

Дешан не можеше да разчита на нападателя на Реал Мадрид, който получи контузия в навечерието на Мондиал 2022. Бензема тренираше с клубния си отбор в самото начало на декември и това доведе до множество спекулации.

"Това е негово решение. Разбирам го и го уважавам", коментира Дешан, цитиран от ДПА.

В хода на Световното първенство на няколко пъти имаше спекулации, че Бензема може да се присъедини към "петлите", но това така и не се случи. Франция достигна до финала в турнира в Катар, но загуби след изпълнение на дузпи срещу Аржентина.

"Не съм по споровете. Трябваше да отговоря, за да кажа какво точно се е случило. Но това вече е нещо от миналото, поне за мен", заяви специалистът пред френската телевизия TF1.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стоян Александров

    2 0 Отговор
    Какъв специалист е този бе ? От 100 супер футболиста избира 11, това ли е специалист бе ? Какво е направил през треньорската си кариера, НИЩОООООО ? ОТ 100, ЧЕ И ПОВЕЧЕ ДА ИЗБЕРЕШ 11, ТА ТОВА МОЖЕ ДА ГО НАПРАВИ И СЛЕПЕЦ. АААА СПЕЦИАЛИСТ Е ЗАЩОТО СЕ ДЪРЖИ НАДУТО И АРОГАНТНО, ААааааа като Специалния Мауриниоооооо, с отбор за 100 милиона евро....браво на таквизи специалитети....