Last news in Fakti

20 Март, 2023 14:00 1 167 1

Феновете на Наполи плашат англичаните: 60 ултраси идват за вас и ще си го получите!

  • наполи-
  • фенове-
  • англия-
  • италия-
  • футбол-
  • контрола

Някои от известните групировки фенове на “трите лъва” са получили заплашителни мейли, които са гласяли неща от типа на “предупреждаваме ви само веднъж”

Феновете на Наполи плашат англичаните: 60 ултраси идват за вас и ще си го получите! - 1

Привържениците на Англия са притеснени за своята безопасност по време на предстоящото гостуване на своя тим за приятелската среща с Италия в Неапол в четвъртък, съобщава пресата на “Острова”.

Някои от известните групировки фенове на “трите лъва” са получили заплашителни мейли, които са гласяли неща от типа на “предупреждаваме ви само веднъж”, “глупав човек си ти. Ние ще сме там, бъдете предупредени, че 60 ултраси идват за вас и ще си го получите” и други “реплики” в този стил. Очаква се около 2500 английски привъженици да пътуват до Италия за мача между двата тима.

Само преди няколко дни Неапол бе залят от поредна доза футболно насилие преди двубоя на “партенопеите” и Айнтрахт в Шампионската лига, когато местните фенове предизвикаха сериозни безредици, палежи и сблъсъци с полицията в опит да се доберат до пристанището, където пък бяха изолирани феновете на германския тим.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Запознат

    4 0 Отговор
    Абе тя срещата е малко квалификация за Евро 2024, не е от най-приятелските