Last news in Fakti

20 Март, 2023 12:30 2 768 9

Тити нападна шеф в Левски и обяви: Ние сме престъпници! Едно е Наско да ходи на срещи, а друго Мунчо

  • тити папазов-
  • левски-
  • футбол-
  • петър ганев

Той дори се нахвърли на Петър Ганев, който все още е част от същото звено на клубната управа

 Тити нападна шеф в Левски и обяви: Ние сме престъпници! Едно е Наско да ходи на срещи, а друго Мунчо - 1

Истината винаги е една, но в Левски се пречупва през призмата на различни личности. Това обяви бившият член на Надзорния съвет на "сините" Константин Папазов пред БНТ.

Той дори се нахвърли на Петър Ганев, който все още е част от същото звено на клубната управа.

Тити го обвини, че разправя неистини, каквато е тази, че Ивайло Ивков не бил канен да присъства на срещата на Наско Сираков с шефовете на НАП.

"Наско кани Ивков и експерт финансист. Иво Ивков казва: "аз няма да ходя заради човека от палмите". После излиза, че той не бил канен. Когато някой се почувства обиден - си тръгва. Няма да се вменяват неистити. Лили Иванова ни се чуди как разпиляваме такава огромна любов. Ние сме престъпници!", заяви Папазов.

Най-лесно на този свят се казва истината. Има две огромни и силни фигури в Левски - Наско Сираков и Мъри. В историята на Левски най-авторитетното живо име, най-обединяващото, е това на Наско Сираков. Замисляте ли се колко голям риск е да се захванеш с подобно нещо? Едно е да отидат Наско и Тити на среща, друго е Мунчо от "Под Игото. Съдбата е отредила Наско и Мъри да спасяват Левски", завърши Папазов.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АБВ

    22 5 Отговор
    Тоя па ревльо
  • 2 Фалит е изхода отдавна

    20 4 Отговор
    Отвратителен е ...дано някога разберем чия марионетка е този. Подозирам, че е на Пеевски, но какви финансови интереси има той там ?! Наско е твърде слабохарактерен, за да се противопостави на Тити, а Мъри няма никакви лостове, освен да си тръгне за пореден път !

    Коментиран от #3

  • 3 Левски 1914

    4 4 Отговор

    До коментар #2 от "Фалит е изхода отдавна":

    То който трябваше ФАЛИРА.
  • 4 Левски

    17 3 Отговор
    Тити бегай в съда да си смениш името на Мунчо!!!
  • 5 хммм

    8 1 Отговор
    Мунчо се провали напълно в управлението на държавата! Ред е на Нексо.
  • 6 Оттегчен

    5 0 Отговор
    Тези мелодрами ми идват в повече.Да вземат да се разберат кой крив ,кой прав и да си плащат на НАП .Тяма кой да им опрощава задълженията.
  • 7 Бре

    6 1 Отговор
    Е добре де, ама кой го пита изобщо за нещо този, за баскетбол от години не е казал нищо, а тука поръчва всеки ден статии да пишат за него. С каквото и да се е захванал, все го е объркал, от него можем само да гледаме и да се учиме как НЕ трябва да се правят нещата.
  • 8 Стършел

    2 0 Отговор
    Интересно ми е, защото не познавам Ивков-син, но познавам Ивков-баща като играч. Познаваме и Сираков като играч и като ръководител. Интуитивно вярвам повече на фамилия Ивкови! Нищо лично-може и да бъркам. А емоциите на Тити, май почти винаги са подплатени и с финанси.
  • 9 Анонимен

    2 0 Отговор
    Меси се където е му е работа