Last news in Fakti

21 Март, 2023 15:18 878 5

Любо Пенев с първи думи начело на Хебър: Шансовете за оцеляване са добри!

  • любослав пенев-
  • футбол-
  • хебър

За мен това е сериозно предизвикателство, но аз обичам такива неща

Любо Пенев с първи думи начело на Хебър: Шансовете за оцеляване са добри! - 1

Новият треньор на Хебър Пазарджик – Любослав Пенев, говори за пръв път като наставник на „гробарите“. Легендарният голмайстор и бивш треньор на ЦСКА, Литекс и ЦСКА 1948 сподели, че обича предизвикателствата и затова се е заел със задачата да спаси пазарджиклии от връщане във Втора лига.

“Шансовете за оцеляване са добри. За мен това е сериозно предизвикателство, но аз обичам такива неща. С общи усилия на всички трябва да дадем максималното, за да постигнем тази цел. Тя е една - оставане в елита. Оптимист съм, имаме сили, но ни трябва работа. С мен ще има двама помощници - Ради Здравков и Наско Стоилов“.

„Треньорът на вратарите остава, кондицинонния треньор остава. При тренировката ще се запозная с всички момчета. Аз познавам базата и тя ще продължава да се разраства. Школата също е важна. Тя е една индустрия. Те ще са потенциалът, който очаква един отбор“.

„Ще има две контроли по време на паузата – в събота с Миньор, както и Локо Пловдив другата събота. Аз съм взискателен треньор, но нищо страшно няма. Всичко стъпва на база дисциплина и много работа. Нямам никакви притеснения, аз съм смел човек. Мисля, че имам добри виждания за футбола”, каза Пенев.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Евър Ервър но не Грийн

    2 3 Отговор
    а Хебър,любото пелеев тотално се наАаааа....а друго си беше подръка с Даниела
  • 2 Колчо слепеца

    1 3 Отговор
    Ел Супадухаро като футболист беше посредствен "таран".Но,като треньор е добър.
  • 3 Деб

    1 0 Отговор
    Чичовото с двата леви крака.
  • 4 12345

    0 0 Отговор
    И какво му беше лошо на Владо Манчев - загуби от Лудогорец и Левски, победа срещу Славия!!!! И затова сменят треньора на последния .....
  • 5 Нямa тaкъв

    0 0 Отговор
    Ел Идиотолеро. Тъпо пaрче.